14/06/2013 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Cristina de Maya Martínez cristina-demaya index

Cristina de Maya Martínez

«En el meu cas em vaig plantejar que era el que més feliç em faria i que em veia fent en un futur, llavors sí que és veritat que ajudar a les persones, intentar calmar emocions i conèixer les conductes són punts a tindre en compte a l'hora de triar aquest grau»

María Cosín Miguel maria-cosin index

María Cosín Miguel

«El meu primer any vivia en la residència universitària Campus. Això em va facilitar molt l'adaptació el primer any i encara conserve les amistats que hi vaig fer 9 anys després. Laboralment, estic vinculada al Villarreal C.F. des que vaig realitzar les pràctiques curriculars en l'últim any del grau en Psicologia i també soc coordinadora del Grup de Treball de Psicologia de l'Esport i l'Activitat Física del COP de Castelló»

Martín Sánchez Gómez martin-sanchez index

Martín Sánchez Gómez

«Començar a treballar en Meit, el primer mètode per avaluar intel·ligència emocional a través de dispositius mòbils. Després de l'èxit de Meit van decidir portar-lo al món de les organitzacions i crear la versió professional, MEITPRO - Salut corporativa»

carmen_jasanada_web carmen-jasanada index

Carmen Jasanada

«Vaig fer les pràctiques en l'empresa en la que actualment estic treballant.» [vídeo]

Pilar Mahiques Santos pilar-mahiques index

Pilar Mahiques Santos

«1991 va ser l’any en què es va crear la UJI… Vaig viure un any especial. Tot era nou i vaig tenir el privilegi de veure com s’organitzava la nostra universitat.»

David Peris Delcampo david-del-campo index

David Peris Delcampo

«No sé on acabarà aquest camí, però sí on va començar, a la Universitat Jaume I de Castelló.»

Rosella Mallol Sales rosella-mallol index

Rosella Mallol Sales

«Tinc molt bons records de la meua etapa universitària… els esmorzars en la cantina, les festes de benvinguda, les cues en reprografia veient passar als xics de Química, l’autobús de les 8.00 del matí replet fins als límits…. i no puc oblidar que part de les meues millors amigues en l’actualitat las vaig conèixer a l’UJI.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI