UJI

Juan Luis Torralba Belmonte

Última modificació: 08/06/2018 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ESTUDIS ANGLESOS 

Promoció: 1991-1995

Càrrec: Director pedagògic i professor d’anglès (Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació, Borriana)
 
 
«Veritablement, pense que vaig estar en bones mans.»
 
Els records s’atabalen al meu cap quan em pose a pensar en els meus dies universitaris a l’UJI. Com per a la majoria dels universitaris, van ser moments inoblidables, tant pel bon ambient que teníem a la facultat, com per l’esforç i el treball que ens va suposar anar superant, any darrere any, cadascuna de les matèries.
La relació amb els professors va ser excel•lent, d’una banda per la seua proximitat i d’altra per la seua capacitat d’ensenyament (cal reconèixer que a d’ells dec, en part, la meua capacitació per a la tasca que duc a terme des de ja fa uns anys fins al moment actual. Sóc professor d’anglès a l’ESO i director pedagògic del centre on treballe i em sent molt afortunat d’haver aconseguit allò per al que estic vocacionat).
Veritablement, pense que vaig estar en bones mans i per això, no puc deixar d’animar aquells que vulguen començar els seus estudis de Filologia Anglesa, perquè opten per la Universitat Jaume I; estic convençut que no se’n penediran.
 
 
 
 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI