UJI

Formació continuada

En continu canvi, en constant progrés
Última modificació: 08/04/2019 | Font: AlumniSAUJI
 • Proves d'acreditació d'idiomes UJI

  El Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI convoca diverses proves de certificació de valencià, anglès, francès, italià i alemany. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un preu especial.

 • Màsters i doctorats de la Universitat Jaume I

  Els membres AlumniSAUJI Premium es beneficien d'una tarifa especial (reducció del 3% de la matrícula) en els màsters propis, cursos d'especialització i cursos d'expert/a

 • Cursos Fundació Universitat-Empresa (FUE)

  Cursos especialitzats que poden ser tant presencials com en línia: Dret, Economia i Empresa; Qualitat, Medi Ambient, Prevenció i Seguretat; Ciències de la Salut; Comunicació; Enginyeria i Arquitectura; Informàtica i Disseny i Humanitats. Consulta cada curs per a informació sobre descomptes per a Premium.

 • Cursos Oficina d'Estudis (OdE)

  Els estudis de formació continuada estan oberts a totes les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements, sense necessitat que tinguen titulació, i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. Consulta cada curs per a informació sobre descomptes per a Premium.

 • Cursos d'estiu

  La Universitat d'estiu són cursos de diverses temàtiques que organitza l'UJI al mes de juliol. Els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte de 30 € sobre la tarifa de públic general.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI