Correu electrònic Espai Alumni Bàsic

02/11/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els antics i les antigues alumnes que s’uneixen a Alumni Bàsic i que tinguen actiu (en estos moments o recentment) el correu electrònic d'estudiant, el poden conservar.

  • Compte actiu: si encara teniu el vostre compte de correu electrònic actiu (recent titulats principalment) al formar part d’Alumni Bàsic es mantindrà operatiu el vostre compte.

    Anualment, rebreu un correu electrònic per assegurar que en feu ús. Si no seguiu les instruccions per comunicar que voleu mantenir-lo actiu, el compte —incloent-hi els fitxers i dades de Google Drive associats— és cancel·larà. No obstant això, sempre us podrem facilitar si ho necessiteu unes credencials que us donen accés a l'IGLU (Informació i gestió en línia, abans e-Ujier@) on es troben les vostres dades personals, expedient acadèmic, etc.

  • Compte no actiu: si fa molt de temps que no feu ús del correu electrònic, no en vau tenir com a estudiants o si aquest està inactiu, és possible que no es puga recuperar. No obstant això, igualment disposareu d'unes credencials que us donen accés a l'IGLU (Informació i gestió en línia, abans e-Ujier@) on es troben les vostres dades personals, expedient acadèmic, etc.

Accedir al correu electrònic
Accedir a El meu perfil UJI (comproveu la direcció de correu que teniu assignada o recupereu la contrasenya)

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI