L’UJI participa en les fires «Estudiar en España» celebrades a l’Equador i el Perú El SEPIE i les ambaixades de cada país celebren aquestes jornades amb la finalitat de potenciar la xarxa d’universitats i centres educatius espanyols

02/07/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

La Universitat Jaume I participà en les fires «Estudiar en España» que se celebraren aquest mes de juny a l’Equador i el Perú organitzades pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) i les ambaixades de cada país. L’objectiu d’aquestes fires era difondre la potencialitat d’Espanya i de la xarxa d’universitats i centres educatius com a destí per als estudiants internacionals.

La Casa de la Cultura Equatoriana a Quito va acollir el 10 de juny la primera de les jornades en què l’UJI promocionà la seua oferta de postgrau i en les quals participaren un total de 25 organismes. El dissabte 15 de juny, la cita va ser al Centre Espanyol del Perú, a Lima. Aquesta va ser la primera vegada que la universitat pública de Castelló participà en una fira al Perú.

Durant aquestes fires el públic assistent va poder conversar amb les diverses universitats espanyoles que hi participen i conèixer una àmplia oferta acadèmica de graus i postgraus, doctorats i especialitzacions. L’UJI, a més, aprofitarà aquestes jornades per a reunir-se amb antics alumnes de la Universitat que resideixen en aquests dos països per tal de reforçar els vincles i treballar en la creació dels clubs o delagacions AlumniSAUJI.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI