14/04/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir
Recurs d'imatge historia-mexic-chust index

Nomenament Manuel Chust

El catedràtic ha sigut designat per l'Acadèmica Mexicana de la Història corresponsal internacional electe.

Recurs d'imatge traductor-CaDi index

Traductor CaDi de llenguatge inclusiu

L’eina ha estat desenvolupada i implementada a la Universitat Iberoamericana de la Ciutat de Mèxic a través del seu Programa de Gènere i Inclusió coordinat per Elvia González de Pliego Dorantes, doctora per la Universitat Jaume I de Castelló.

Recurs d'imatge fires-llatinoamerica index

La Universitat Jaume I promou els seus postgraus a fires d’Equador, Colòmbia i Mèxic

La Universitat Jaume I participa de l’11 al 16 de febrer de 2017 a tres fires internacionals de postgrau a Llatinoamèrica amb l’objectiu de promoure la universitat i els seus estudis entre l’estudiantat d’Equador, Colòmbia i Mèxic. 

Recurs d'imatge visita-karina-fuerte index

Visita de Karina Fuerte

Karina Fuerte, editora de l’Observatori d’Innovació Educativa del Tecnològic de Monterrey (Mèxic), ha realitzat una visita a la Universitat Jaume I per tal de reforçar la col·laboració entre ambdues entitats i impulsar projectes conjunts d’innovació educativa i digital.

Recurs d'imatge rectora-mexic-congres index

Rectora a Mèxic

El fòrum més important d'innovació educativa d'Amèrica Llatina ha abordat per primera vegada el paper de la dona en l'educació. El panell «Dones que inspiren en l'educació» ha comptat amb la rectora de l'UJI, Eva Alcón, qui ha abordat el lideratge femení i la promoció de les vocacions de dones en les carreres tècniques com dos dels reptes de la innovació educativa.

Recurs d'imatge rectora-mexic-alumni index

Promoció del programa AlumniSAUJI a Mèxic

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha aprofitat la seua participació en el Congrés Internacional d’Innovació Educativa (CIIE) del Tecnològic de Monterrey per a reunir-se amb antics estudiants de la Jaume I que resideixen a Mèxic.

Recurs d'imatge fira-internacional-llibre index

Fira Internacional del Llibre

Publicacions de la Universitat Jaume I ha participat en la Fira Internacional del Llibre (FIL) celebrada a Guadalajara (Mèxic) del 30 de novembre al 8 de desembre.

Recurs d'imatge publicacions-mexic index

III Fira Internacional del Llibre dels Universitaris a Mèxic

La Fira se celebrarà del 27 d'agost a l'1 de setembre en el Centre d'Exposicions i Congressos de la Universitat Autònoma de Mèxic.

Recurs d'imatge fira-mexic index

Fira Internacional d’Estudis de Postgrau a Mèxic

L’expositor de l’UJI ha comptat amb la presència d’antics alumnes de la universitat pública de Castelló.

Recurs d'imatge visita-ucs-mexic index

Visita delegació mexicana

El vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat Jaume I, Joan Antoni Martín, ha rebut representants de la Universitat de Ciències de la Seguretat de Mèxic que visiten Castelló per a conèixer el treball que es desenvolupa des de la Càtedra Eurocop de Prevenció del Delicte de l’UJI.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI