Antic alumnat de la Llicenciatura en Química de l’UJI commemora el 25è aniversari de la seua promoció 4/2/23

06/02/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vint-i-cinc anys després de finalitzar els estudis a l’UJI, l’alumnat de la promoció del 97 de la Llicenciatura en Química ha tornat a la seua universitat per a commemorar l’aniversari de la promoció.

La trobada, que s’ha celebrat per primer cop després de l’aturada en aquests tipus d’actes provocada per la COVID-19, ha sigut coorganitzada pel programa AlumniSAUJI i promoguda pels antics alumnes que celebren el 25è aniversari. L'alumni de la promoció Héctor Beltrán, que és alhora Profesor Titular del Departament de Química Inorgànica i Orgànica de l’UJI, fou la veu dels alumni durant l'acte, on va emocionar a tots amb la projecció d’un emotiu vídeo i un recull de fotografies de la seua etapa universitària.  

A més dels parlaments dels representants dels alumni de la promoció i el professorat que els va donar classes, representat per Mª Rosa Llusar, l’acte ha comptat amb la participació del vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, Joaquín Beltran, i l’actual vicedirector del grau en Química, Mario Llusar. 

La trobada ha finalitzat amb un dinar d’agermanament entre els alumni.

Fotografies de la trobada

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI