04/10/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvinguts i benvingudes a l'espai radiofònic de l'antic alumnat de la Universitat Jaume I.

Si voleu seguir en contacte amb la universitat, saber què ofereix l'UJI a l'antic alumnat o simplement estar a l'aguait de totes les notícies sobre alumni, esteu al lloc correcte. Us connectem amb el campus del Riu Sec i amb tots els indrets del món. Agafeu la maleta, perquè allà on hi haja un alumni, allà hi serem!

Podeu escoltar-nos els dimarts quinzenalment a les 13.30 h a través del web radio.uji.es, també podeu reescoltar i descarregar els podcast a la radioteca de Vox UJI Ràdio o subscriure-vos al canal d'iVoox per a no perdre-vos res. 

I tu, ja tens el Passaport per viatjar al món alumni?
 

Subscriu-te al canal d'iVoox d'AlumniSAUJI

index 50 index

[N50] Xarxes socials i universitats

Rebem una convidada que nosaltres coneixem i tal volta vosaltres també, però a lo millor no li fiqueu cara i veu. La periodista Amparo Soriano treballa a la Unitat de Xarxes Socials de l'UJI i amb ella abordem el paper que juguen les xarxes socials en la comunicació de les universitats.

index 49 index

[N49] Carnet digital i un poc de química amb Álvaro Gual

Seguim resolent els dubtes més comuns en el funcionament de les activitats universitàries i del campus: és el torn del nou carnet digital. I rebem el nostre convidat al proper TF taller, l'alumni d'Enginyeria Química Álvaro Gual. Parlarem de la millora de l'eficiència en sistemes industrials, però també de l'UJI i del que suposa un TFG, entre d'altres temes.

index 48 index

[N48] Biblioteca, nexe de la comunitat universitària

Parlem breument del moviment alumni i després tindrem amb nosaltres a Vicent Falomir del Campo, director de la Biblioteca, per submergir-nos en l’arxiu particular de la història i els secrets d’aquest edifici tan representatiu del nostre campus.

index 47 index

[N47] Usuari corporatiu

Comencem la tercera temporada de Passaport Alumni i, com sempre, ho fem amb novetats per a este curs: ampliem horari a les nostres oficines. I també ara que cal inscriure's en activitats d'esport, oci o formació, us fem una breu guia de l’ús de l’usuari corporatiu de la Universitat.

Podcasts anteriors

Si t'has quedat amb ganes de més, ací tens els viatges que hem fet en temporades anteriors per a què tornes a reviure'ls amb els nostres convidats i convidades.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI