Passaport alumni El podcast de l'antic alumnat

04/02/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvinguts i benvingudes a l'espai radiofònic de l'antic alumnat de la Universitat Jaume I.

Si voleu seguir en contacte amb la universitat, saber què us ofereix l'UJI o simplement estar a l'aguait de totes les notícies sobre alumni, esteu al lloc correcte. Us connectem amb el campus del Riu Sec i amb tots els indrets del món. Agafeu la maleta, perquè allà on hi haja un alumni, allà hi serem!

Podeu escoltar-nos els dimarts quinzenalment a les 13.30 h a través del web radio.uji.es, també podeu reescoltar i descarregar els podcast a la radioteca de Vox UJI Ràdio o subscriure-vos al canal d'iVoox per a no perdre-vos res. 

I tu, ja tens el Passaport per viatjar al món alumni?
 

Subscriu-te al canal d'iVoox d'AlumniSAUJI

index 62 index

[N62] Resum temporada

Acabem aquesta quarta temporada de Passaport Alumni i l'acomiadem amb un especial dels millors moments, un seguit de convidats i convidades que ens han fet reflexionar al voltant de temes molt diferents i consells dels nostres alumni que cal apuntar!

index 61 index

[N61] A Sorolla se li’n va l’olla

Novetats estiuenques per acabar aquest curs i alguna per al curs vinent. I a l’entrevista, rebrem Santi Molés, del Centre d'Educació Especial La Panderola de Vila-real i coordinador del projecte guanyador en la categoria d'educació especial de la sisena edició del concurs escolar «Què fem amb el fem?».

index 60 index

[N60] Postgraus UJI i fotografia amb Klara Branchadell

Acabar qualsevol grau i elegir quins estudis de postgrau realitzar pot convertir-se en un maldecap. En aquest programa parlem de l'oferta de màsters i de cursos que s'oferten a l'UJI per al proper curs. A més, compartim micròfons amb la fotògrafa Klara Branchadell, la recent guanyadora del Concurs Dona Emprén organitzat per Reinventhadas.

index 59 index

[N59] Música i educació, motors del desenvolupament

La música ens envolta en multitud de moments de la nostra vida i té un pes fonamental en ella. Descobrim com d'essencial és en el nostre desenvolupament des de la infància amb Alicia Franch i també ens aproparem a la subtitulació musical amb Marina Garzón.

index 58 index

[N58] Formació financera i biaixos financers

Què són els biaixos financers? Com ens afecten en el nostre dia a dia? Parlem amb el vicedegà del grau en Finances i Comptabilitat, Vicente Aragó, i l'alumni del mateix grau, Jordi Moliner, sobre com identificar-los i millorar la nostra cultura financera.

index 57 index

[N57] Estudis de pau i el conflicte colombià

El 'Màster per la Pau' s'ha convertit en uns dels estudis més representatius de la «marca UJI». Parlem amb Sonia París per saber com van nàixer i què pot aportar aquesta formació i també amb Mª Alejandra Lara, alumni especialitzada en processos de pau, sobre l'Acord de Pau a Colòmbia.

index 56 index

[N56] Violència obstètrica

L’OMS va emetre una declaració en 2014 amb l’objectiu d’alertar i erradicar la falta de respecte durant l’atenció al part en els centres sanitaris a nivell mundial. En aquest programa especial pel Dia Internacional de la Dona ens visita Desirée Mena per a abordar la situació actual de la violència obstètrica.

index 55 index

[N55] Aniversari UJI: tornen les Paelles i celebrem el Dia Alumni

Estem d'aniversari: l'UJI celebrarà l'acte institucional al Paranimf i torna la Festa de les Paelles organitzada pel Consell de l'Estudiantat. A més, us desvetllem tots els detalls sobre el Dia Alumni i els alumni que hi participaran.

index 54 index

[N54] Trobada de Química i Andrea Miralles

Les trobades d’antic alumnat són la millor manera de retrobar-se amb companys i companyes de classe, per això us expliquem com podem ajudar-vos a organitzar-les. A més, també parlem amb Andrea Miralles, alumni del grau de Publicitat, qui ens aproparà la figura del redactor creatiu o 'copywriter'.

index 53 index

[N53] Ocupabilitat amb l'OIPEP

L'ocupació és una de les preocupacions principals de l’estudiantat, però també d'aquelles persones que ja estan al mercat laboral i volen, per exemple, canviar de sector o millorar dins de l'empresa. Fem una instantània del moment en què es troba la inserció laboral dels nostres egressats i egressades i de com us pot ajudar l'UJI.

index 52 index

[N52] Disseny alimentari amb Alberto Arza

Comencem un nou any i no podem passar per alt totes les novetats que això porta al campus. I després parlem amb l'alumni Alberto Arza, de Papila Studio, del seu premiat 'Citrus Spray' i de disseny alimentari.

index 51 index

[N51] ‘Enola Holmes’, traductors i traduccions amb Juanjo Muñoz

Coneixes el Google WorkSpace de l'UJI? Hui en parlem. I a l’entrevista, rebem Juanjo Muñoz, egressat del grau en Traducció i Interpretació, que recentment ha participat en el doblatge de la segona part de l’èxit de Netflix ‘Enola Holmes’.

index 50 index

[N50] Xarxes socials i universitats

Rebem una convidada que nosaltres coneixem i tal volta vosaltres també, però a lo millor no li fiqueu cara i veu. La periodista Amparo Soriano treballa a la Unitat de Xarxes Socials de l'UJI i amb ella abordem el paper que juguen les xarxes socials en la comunicació de les universitats.

index 49 index

[N49] Carnet digital i un poc de química amb Álvaro Gual

Seguim resolent els dubtes més comuns en el funcionament de les activitats universitàries i del campus: és el torn del nou carnet digital. I rebem el nostre convidat al proper TF taller, l'alumni d'Enginyeria Química Álvaro Gual. Parlarem de la millora de l'eficiència en sistemes industrials, però també de l'UJI i del que suposa un TFG, entre d'altres temes.

index 48 index

[N48] Biblioteca, nexe de la comunitat universitària

Parlem breument del moviment alumni i després tindrem amb nosaltres a Vicent Falomir del Campo, director de la Biblioteca, per submergir-nos en l’arxiu particular de la història i els secrets d’aquest edifici tan representatiu del nostre campus.

index 47 index

[N47] Usuari corporatiu

Comencem la tercera temporada de Passaport Alumni i, com sempre, ho fem amb novetats per a este curs: ampliem horari a les nostres oficines. I també ara que cal inscriure's en activitats d'esport, oci o formació, us fem una breu guia de l’ús de l’usuari corporatiu de la Universitat.

Podcasts anteriors

Si t'has quedat amb ganes de més, ací tens els viatges que hem fet en temporades anteriors per a què tornes a reviure'ls amb els nostres convidats i convidades.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI