13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS

Promoció: 2016 - 2020

Càrrec: Customer program manager en Celestica

«Vaig aprendre molt estudiant durant la carrera, però vaig aprendre molt més participant en quasi totes les oportunitats que l'ecosistema del grau em donava».

 

Desenvolupar videojocs no és una tasca fàcil i senzilla. S’ha de saber treballar en equips multidisciplinaris i comunicar-te correctament amb els altres per a què el projecte continue endavant.
El grau et dona uns coneixements bàsics en totes les disciplines i al finalitzar tens totes les ferramentes per a enfocar-te i professionalitzar-te en l’àmbit que més desitges i poder comunicar-te fluidament amb gent d’altres àrees. 

El professorat té una actitud positiva de cara a millorar cada any el grau i les seues assignatures. A més, s’amplien coneixements complementaris constantment fent seminaris on van professionals del sector que aporten la seua visió i experiència en el món laboral i mercantil. 
Molts departaments d’investigació col·laboren amb alumnes mitjançant projectes o prestant material professional per a poder reforçar el portfolio i l'experiència laboral dels alumnes. 

El col·lectiu estudiantil és molt actiu i realitza molts esdeveniments relacionats amb videojocs com game jams, tornejos d'“e-sports”, xarrades, esdeveniments tipus Dreamhack, etc. 

Vaig aprendre molt estudiant durant els anys de la carrera, però vaig aprendre molt més participant en quasi totes les oportunitats que l'ecosistema del grau em donava. Les game jams organitzades pels estudiants em van aportar experiència en quant a treball i organització en equip. Les xarrades organitzades pels professors em van fer conèixer professionals del sector que em van il·lusionar de cara al futur. I per últim, les beques que vaig obtindre del departament d'investigació de la imatge INIT em van impulsar en el món de la realitat virtual i em va aportar una experiència laboral abans de començar a buscar treball. Recorde amb afecte totes estes experiències perquè han posat el seu granet d’arena per a poder aplegar a ser el professional que sóc ara. 

Disseny i Desenvolupament de videojocs és un grau nou i pioner, però això també fa tindre dubtes per aquells que no són tan llançats a l’aventura i volen certeses. És important veure on han anat a parar les darreres generacions per a poder veure si efectivament vols eixe futur. Per a mi va ser molt important veure com les promocions més antigues havien obtingut uns coneixements avançats que els portaven a realitzar videojocs i experiències verdaderament atractives. 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.