11/04/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Catness Game Studios marco-domingo catness

    Marco Domingo, dreta, i David Rodríguez, fundadors de Catness Game Studios

Estudis: DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS

Promoció: 2012-2016

Càrrec:  CTO - Developer i cofundador, amb David Rodríguez, de Catness Game Studios +info
 
«Era qüestió de temps que directa o indirectament tractara de ser part d'una indústria que tantes hores de diversió i satisfacció em donava. Per sort, just a temps va aparèixer el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs a la Universitat Jaume I».
 

Des que tinc coneixement, els videojocs han estat al meu costat, era qüestió de temps que directa o indirectament tractara de ser part d'una indústria que tantes hores de diversió i satisfacció em donava. Per sort, just a temps va aparèixer el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs a la Universitat Jaume I de Castelló, a més a més prop de ma casa (Vinaròs). 

Així que sense dubtar-ho vaig començar a estudiar videojocs. I va ser probablement la millor forma de començar. No tan sols per les matèries i els coneixements apresos, sino també per les persones. Trobar persones amb els mateixos gustos i orientades a treballar en una indústria tan pionera com els videojocs hagués sigut molt més difícil d'una altra forma. A més vaig intentar fer tots els projectes i treballs posibles tant de la carrera com pel meu compte, per tal de posar en pràctica tot el coneixement aprés i aconseguir el millor portfoli possible.

A partir d'aquí no ha sigut fàcil, és una indústria molt complexa i sacrificada, i la constància i la dedicació són fonamentals. Junt al meu company David Rodriguez, vam decidir muntar el nostre propi estudi de videojocs, Catness Game Studios, i així aconseguir llibertat creativa absoluta a l'hora de treballar, que molt difícilment es pot aconseguir d'altra manera, però qualsevol camí a triar és bo, i amb un bon portfoli de treballs i projectes al finalitzar la carrera, dedicar-se a la indústria és més que possible, és un fet. 

Salutacions, i molta sort en este nou i apassionant camí.

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.