13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA QUÍMICA

Promoció: 2013-2017

Càrrec: tècnica d’explotació d'EDARs en FACSA +info
 
«Estudiar a l’UJI m’ha donat moltes oportunitats. Vaig poder fer una estada en l'Alfred University (Nova York). També em van ajudar a trobar empreses per a fer pràctiques, tant les curriculars, que vaig realitzar en UBE, com les extracurriculars en FACSA».
 

En finalitzar els estudis d’Enginyeria Química, vaig decidir ampliar la meua formació amb un màster relacionat amb el medi ambient. Gràcies a una beca que em va concedir Iberdrola, durant el passat any vaig poder estudiar Enginyeria Ambiental i Direcció de Negocis a l’Imperial College de Londres.

Estudiar a l’UJI Enginyeria Química m’ha donat moltes oportunitats. Durant la carrera vaig poder fer una estada en l'Alfred University, una universitat nord-americana situada a l’estat de Nova York. També em van ajudar a trobar empreses per a fer pràctiques, tant les curriculars, que vaig realitzar en l'empresa UBE, com les extracurriculars, en l’empresa FACSA. A més a més, sempre s’ha reconegut el meu esforç acadèmic i al llarg de la carrera he obtingut diferents premis a la excel·lència acadèmica que m’han animat a seguir estudiant i esforçar-me en els meus estudis.

En octubre vaig finalitzar els meus estudis de màster en Londres i vaig trobar feina només tornar a Castelló. Des d’octubre estic treballant en l’empresa FACSA com a tècnica d’explotació d’estacions depuradores d’aigua residual (EDAR). El meu treball consisteix en controlar i gestionar diferents EDARs de xicotets municipis de la província de Castelló.

Actualment, encara que estic treballant, seguisc formant-me acadèmicament, ja que pense que mai s’ha de deixar d’aprendre i sempre hi ha alguna cosa nova per aprendre i millorar.

Des d’ací anime a tots els futurs estudiants a cursar Enginyeria Química a la Universitat Jaume I, ja que a més de ser una carrera amb moltes eixides, l’ambient en les aules es molt bo i des de la Universitat ofereixen molts programes per a ampliar la teua formació.

 
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.