13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA MECÀNICA

Promoció: 2012-2016

Càrrec: fundador de MOMOVEN, primera plataforma de lloguer de motos entre particulars a Espanya i director adjunt d'infraestructures al circuit Motorland Aragó +info
 
«Participar i coordinar l'UJI  Electric Racing Team va ser una de les experiències més importants de la meua vida: em va aportar una sèrie de valors com són el treball en equip, sacrifici i lideratge que seguisc aplicant en el meu dia a dia en el món laboral».
 

El moment en el qual has de decidir per tu mateix que carrera escollir es converteix en una decisió complicada, ja que penses que pot marcar la teua vida per sempre, almenys així és com ho veig jo.

Vaig realitzar el grau en Enginyeria Mecànica influenciat per la meua passió per la tecnologia i el món del motor, el que em va aportar els coneixements necessaris per a poder dirigir i coordinar projectes com l'UJI Electric Racing Team, que va consistir a dissenyar i fabricar una moto elèctrica de competició per a la IV Edició Internacional de Motostudent i que va acabar amb la Universitat Jaume I en el tercer lloc de la classificació. Considere aquest projecte com una de les experiències més importants de la meua vida. Em va aportar una sèrie de valors com són el treball en equip, sacrifici i lideratge, que seguisc aplicant en el meu dia a dia en el món laboral.

Va ser el pas per aquest projecte el que em va fer veure la necessitat de continuar amb la meua formació en l'àmbit empresarial, així em vaig decidir a cursar el Màster Universitari en Managment, també en la Universitat Jaume I, la qual cosa va despertar en mi la vena emprenedora. La motivació per emprendre, unit a la meua passió pel món de les motos, ha fet que acabe creant la meua pròpia empresa, MOMOVEN, la primera plataforma de lloguer de motos entre particulars a Espanya. En els seus escassos dos primers mesos de vida ja compta amb motos en quasi tot el territori espanyol i més de mil usuaris registrats.

Actualment, en paral·lel a MOMOVEN, treballe en el circuit de Motorland Aragó com a Director adjunt d'Infraestructures i Manteniment on aplique diàriament els coneixements adquirits durant el grau.

Amb tot açò vull transmetre que el grau en Enginyeria Mecànica va ser el primer pas que vaig donar en aquesta carrera de fons, sent la meta tot allò que vulguem aconseguir i en la qual he après que amb esforç, constància i passió, les coses impossibles es tornen possibles.

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.