08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INFORMÀTICA 

Promoció: 2010-2014

Càrrec: Desenvolupador web a Planatec + info
 
«Un detall que em va agradar molt quan vaig estudiar en l'UJI va ser que es tracta d'una petita ciutat amb una gran família dins. Recorde el bon rotllo entre els estudiants, fins i tot entre les diferents facultats, moltes rises i converses molt interessants. Quan ixes de la universitat, cal seguir coneixent gent nova i interessant amb la qual trobar noves perspectives, nous punts de vista i noves inquietuds».
 

Un detall que em va agradar molt quan vaig estudiar en l'UJI va ser que es tracta d'una petita ciutat amb una gran família dins. Recorde el bon rotllo entre els estudiants, fins i tot entre les diferents facultats, moltes rises i converses molt interessants.

L'ambient que es respira allà dins és molt diferent al de la ciutat: és més tranquil, més agradable, més pur. Fet que s'agraeix especialment en èpoques de lliuraments i exàmens. I quan no, també important, està la cantina: amb esmorzars, partides de cartes i amics fent pinya.

I a les classes, què? Doncs, a mi em va sorprendre gratament que la majoria de professors resulten molt, molt propers. Sempre havia sentit que a la universitat no ets més que un número, que els professors estan en un altre nivell i coses així, però res més lluny de la realitat. Òbviament hi ha excepcions, però la majoria dels docents es preocupen pels alumnes, es situen al seu mateix nivell i es pot dialogar amb ells. Recorde haver tingut relacions molt bones amb alguns profes i, fins i tot avui dia, continue mantenint el contacte amb alguns d'ells.

També vaig sentir moltes vegades que quan ixes de la universitat no estàs preparat per al món laboral, però a mi no em va semblar així. És clar que no pots eixir sabent totes les tècniques, ni tots els mètodes, però si que ixes amb uns coneixements fonamentals que et permeten adaptar-te a l'entorn laboral de manera eficaç. Jo vaig eixir a fer les pràctiques i a dia d'avui continuo treballant en aquella empresa que va confiar en mi com a alumne i, posteriorment, com a graduat, i no he trobat a faltar coneixements. M'ha tocar esforçar-me, i adaptar-me a nous llenguatges de programació i a noves formes de treballar més autònomes, però els coneixements que vaig adquirir al grau m'han resultat imprescindibles per sortir exitós.

I una vegada finalitzats els estudis, què? Bé, jo considero que és vital no deixar d'aprendre mai. Ho practique com a filosofia vital: cal seguir millorant contínuament, ampliant la base de coneixements i adaptant-se als nous temps. I també cal seguir coneixent gent nova i interessant amb la qual trobar noves perspectives, nous punts de vista i noves inquietuds. Aquí crec que tenen un paper important iniciatives com AlumniSAUJI, les quals ens ajuden als antics alumnes a no perdre el contacte amb l'UJI i ens proporcionen recursos per a seguir coneixent gent, per a continuar aprenent i per a millorar com a professionals i com a persones.

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.