08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INDUSTRIAL 

Promoció: 2011- 2018

Càrrec: Enginyer I+D en el departament de disseny d'electrònica de KERAjet. +info

«L’enginyeria industrial és una professió regulada generalista i multidisciplinària, amb unes atribucions professionals molt completes. Considere que és la carrera més adequada per a saber “molt de tot”. I com a complement d’eixe coneixement generalista, una gran opció que presenta aquest grau és la possibilitat de participar en el programa EURUJI, en el que es pot obtindre pràcticament en el mateix temps els títols d’Espanya i França i especialitzar-se en un camp concret».

L’enginyeria industrial és una professió regulada generalista i multidisciplinària, amb unes atribucions professionals molt completes. Considere que és la carrera més adequada per a saber “molt de tot”. I com a complement d’eixe coneixement generalista, una gran opció que presenta aquest grau és la possibilitat de participar en el programa EURUJI, en el que es pot obtindre pràcticament en el mateix temps els títols d’Espanya i França i especialitzar-se en un camp concret.

La Universitat Jaume I és  una universitat relativament xicoteta i jove en comparació a d'altres. Aquestes característiques, encara que en un primer moment puguen semblar negatives, són dos dels aspectes que personalment més m’agraden. Gràcies a la seua grandària, és senzill conèixer quasi en la totalitat les distintes àrees, serveis, grups d’investigació... involucrar-se i participar en projectes, a més el professorat i la resta de personal de la comunitat universitària són accessibles. Per una altra banda, la joventut de l’UJI fa que els diferents edificis e instal·lacions siguen modernes, i el fet de que siga un campus únic aporta molta comoditat a l’hora de desplaçar-se entre els diferents centres.

Jo sóc un autèntic friki de la tecnologia i del coneixement que ha viscut amb molta passió el pas per la Universitat. Col·leccione un grapat d’experiències que m’han llevat moltes hores de son, però que han fet que haja gaudit cada dia, haja aprés una barbaritat i han fet de mi, sens dubte, un enginyer més complet.
Entre elles destaque haver format part de les associacions Hackerspace Castellón i engiOn realitzant incontables projectes relacionats amb la informàtica i l'electrònica, la construcció d’una motocicleta elèctrica junt amb dotze companys per a enfrontar-se a altres universitats en la competició internacional Motostudent, el pas pels grups d’investigació de Fluids Multifàsics i el IRS Lab (robòtica submarina), la participació en múltiples competicions de robòtica i organitzar-les a l’UJI, i la difusió de ciència i tecnologia en diversos programes de la universitat.

Per tot allò, considere molt important, i convide a tot futur estudiant, a viure la universitat, i a aprofitar al màxim els que comunament són anomenats “els millors anys de la teua vida”. La universitat té a oferir molt més que un títol. Per a mi és fonamental participar activament en cursos, projectes e iniciatives pròpies que puguen complementar la formació rebuda a l’aula i el desenvolupament personal i professional. No voldria oblidar la importància dels programes d'antics alumnes de les universitats, en el cas de l'UJI, AlumniSAUJI ja que són una una bona forma de no perdre el contacte amb la universitat, de seguir connectat a les novetats, de poder rebre una àmplia oferta d’activitats i formacions complementàries i de continuar gaudint de determinats serveis.

 
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.