08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENG. TÈCNICA EN DISSENY INDUSTRIAL

Promoció: 2000-2005

Càrrec: fundador de Clausellstudio, membre de la Junta Directiva d'Exprimidora (Associació de dissenyadors creatius de Castelló) i coordinador de Pechakucha Night Castelló +info
 
«Acumule més de 14 anys d'experiència en disseny de producte en diferents sectors i països i entre les empreses amb les quals he col·laborat es troben empreses alemanyes, italianes, japoneses i espanyoles. Els meus treballs han sigut exposats en ciutats com València, Milà, Barcelona, Frankfurt, París, Llemotges, Alacant o Castelló».
 

Vicent Clausell acumula més de 14 anys d'experiència en disseny de producte en diferents sectors i països, i entre les empreses amb les quals ha col·laborat o on ha treballat es troben empreses alemanyes, italianes, japoneses i espanyoles com: Ritter Sport, Modiss, H-Concept, Carpyen, Düller, Kaldawei, M114, Tekhne, Untrod, Stratic Koffer, Skya, Schneider electric, Sanycces, Wagner studio, Insca Insternacional, Universitat Jaume I, Lebana, Hisse Design, etc.

Els seus treballs han sigut exposats en ciutats com València, Milà, Barcelona, Frankfurt, París, Llemotges, Alacant, Castelló, etc.

Des del seu inici, forma part de la Junta directiva de l'Exprimidora (Associació de dissenyadors i creatius de Castelló), des d'on gestiona l'esdeveniment Pechakucha Night Castelló des de la seua novena edició i participa en l'organització del Besign fest.

A més exerceix docència com a coordinador del Workshop Intercrea en la Universitat Jaume I.

Des de fa 8 anys gestiona Clausellstudio, un estudi dedicat fonamentalment al disseny industrial i assessorament en el desenvolupament de productes, abastant també altres serveis relacionats.

Una de les primeres premisses és l'aconseguir en els projectes una alta qualitat tècnica i estètica, gràcies a una extrema simplicitat formal i una acurada selecció de materials, on l'honestedat i la funcionalitat dels productes són essencials. La passió pel treball, les variades influències rebudes, tant locals com a globals i els requeriments del client es cuinen a l'estudi a foc lent per a obtenir un exquisit producte fruit d'una bona combinació dels elements amb sabor mediterrani.

Destacar també que els seus dissenys han sigut premiats com a Finalista en els Premis ADCV 2017 (Lavabo Kreta) i amb un Esment especial premi nacional de producte en el certamen València Crea 2015 (Lavabo Kaliya). A més ha participat com a jurat en els premis Cevisama Lab 2018.

 
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.