08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ING. EN DISSENY INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES 

Promoció: 2002-2008

Càrrec: fundador de NUXOT Studio + info
 
«Estudiar Disseny Industrial en l'UJI va ser un encert ja que vaig obtindre un coneixement ampli dins de l'àmbit del disseny. També el poder gaudir d'unes instal·lacions com les de l'UJI és una cosa de la que guarde un bon record: vaig aprofitar al màxim el fet de compaginar esport amb formació acadèmica tot en un mateix recinte».
 

Estudiar Disseny Industrial en l'UJI va ser un encert ja que vaig obtindre un coneixement ampli dins de tots els àmbits del disseny. Això fa que sàpigues on vols enfocar la teua carrera professional una vegada acabes el grau. També el fet de poder gaudir durant l'època universitària d'unes instal·lacions com les de l'UJI és una cosa de la que guarde un bon record: vaig aprofitar al màxim el fet de poder compaginar esport amb formació acadèmica tot en un mateix recinte.  

Raúl és soci fundador de NUXOT Studio, una empresa dedicada a donar suport gràfic a empreses que requereixen de documentació visual per a llançaments immobiliaris oferint serveis de visualització arquitectònica basats en les últimes tecnologies en termes de motors de renderitzat per a CGI. També ofereixen serveis de Tour Virtual 360 graus per a espais ja construïts que volen vendre's, llogar-se o són d'interés turístic.

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.