08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: DISSENY INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES 

Promoció: 2016 - 2021

Càrrec: Dissenyador industrial, modelador 3D i texturitzador +info

«La universitat és per a tots igual, però ets tu qui la fa diferent».

Ser dissenyador a la Universitat Jaume I és tot un repte.

La feina de dissenyador sempre peca de romantitzar-se, de pensar que tot és creativitat i que no hi ha barreres per als teus somnis, i això és veritat a mitges. Gràcies a l'UJI es complementa aquesta altra meitat del romanticisme, l'aspecte tècnic, cosa que a altres universitats no es tracta amb tanta profunditat. Fa que aquests somnis puguen ser viables industrialment.

La Jaume I compta amb un professorat en contacte amb empreses i projectes, en què si vols, pots treballar en companyies del sector abans fins i tot de començar les pràctiques. Les oportunitats hi són, només ets tu qui les ha de descobrir.
A nivell laboral, aquest grau té moltes eixides, és per això que com més conegues millor podràs decidir. Companys meus estan treballant tant en estudis de disseny, com en empreses d'envasos o dissenyant pàgines web.

D'altra banda, l'UJI disposa dels programes d'intercanvi com Erasmus (Internacional) o Sicue (nacional), sens dubte, una experiència única a la vida. Recomane començar a plantejar-ho des de primer. En el meu cas, vaig anar a Itàlia al llarg del tercer curs. És tota una aventura: gent nova, ciutat nova, nous llocs per descobrir… Cadascú ho viu a la seua manera i sempre és increïble.

Dins la universitat també hi ha associacions. La nostra carrera compta amb l'associació de disseny “La Plantilla”. Ells realitzen esdeveniments de disseny i activitats preparades per i per als estudiants.
Participar en una associació m'ha permès que les empreses tinguen una valoració millor del meu currículum. A més, podràs participar en l'organització de projectes i esdeveniments que et permetran conèixer dissenyadors de renom nacional i internacional com Héctor Serrano, Pepe Gimeno o Javier Mariscal, que han vingut com a conferenciants a l'UJI gràcies a “La Plantilla”.

A banda, Disseny Industrial a la Universitat Jaume I destaca per la bona relació entre els cursos. Sempre hi ha algú que et pot ajudar i del que pots aprendre.

Una frase amb què em quedaria: "La universitat és per a tots igual, però ets tu qui la fa diferent"

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.