15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ARQUITECTURA TÈCNICA 

Promoció: 2015 - 2020

Càrrec: Tècnica en Elecnor  Més info 
 
«Si poguera tornar a escollir universitat no dubtaria a tornar a triar la Universitat Jaume I. Es tracta d'un recinte que compta amb les seues instal·lacions acadèmiques i esportives completament noves integrades en un mateix espai. La proximitat de l'UJI del centre urbà i la comoditat que suposa la ciutat per a poder anar amb bici o caminant és més que un plus per als diferents desplaçaments. Un altre punt positiu, és comptar amb un campus únic, que permet gaudir de l'ambient universitari».
 

El grau d'Arquitectura Tècnica és l'opció ideal per a aquells futurs estudiants que els apassiona i els genera curiositat la construcció, l'arquitectura i el dibuix. El pla d'estudis està enfocat a un treball continu durant tot el curs que permetrà aplicar tots els conceptes apresos en classe, per la qual cosa és molt pràctica i no sols teòrica, ja siga per les visites a obra o pels casos i problemes reals que ens plantejaven per a preparar-nos per al futur professional. 
Tot amb això a través d'un tracte pròxim per part del professorat que és el que més vaig agrair durant els meus estudis, ja que això va fomentar el meu aprenentatge. Poder estudiar en un lloc com la Universitat Jaume I i veure que el sector està en creixement, suposa una oportunitat per a poder realitzar pràctiques tant en xicotetes empreses locals com en grans companyies. 

Paral·lelament, el grau compta amb múltiples convenis tant amb diferents universitats del món com espanyoles, per a poder realitzar una mobilitat, estada de la qual em vaig poder aprofitar i gaudir estant estudiant. Considere que és una experiència que hauria de ser obligatòria per a poder continuar aprenent d'altres cultures i que els anys com a estudiant siguen fins i tot més enriquidors. Si poguera tornar a escollir universitat no dubtaria a tornar a triar la Universitat Jaume I. Es tracta d'un recinte que compta amb les seues instal·lacions acadèmiques i esportives completament noves integrades en un mateix espai. La proximitat de l'UJI del centre urbà i la comoditat que suposa la ciutat per a poder anar amb bici o caminant és més que un plus per als diferents desplaçaments. 

Respecte a les instal·lacions acadèmiques, l'UJI compta amb una qualitat en elles que permet que l'estudi i el temps en la universitat siga encara més amè. Cada facultat compta amb sales d'estudis i aules d'ordinadors per a poder aprofitar les hores d'estudi al màxim. També, té unes instal·lacions esportives tant a l'exterior com en interior, completament equipades que et permetrà gaudir de la pràctica esportiva i fins i tot et donen l'oportunitat de poder representar a la Universitat tant en competicions locals com nacionals. 

Considere que poder comptar amb un programa d'antics alumnes com és el d'AlumniSAUJI és molt important, ja que és un canal on els futurs estudiants poden recolzar-se en opinions de persones que hagen passat pel grau, permetent tindre una visió més real del que és la carrera i així poder ajudar sobre el seu futur professional

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.