13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN DISSENY I FABRICACIÓ

El que més destacaria és la quantitat d’ensenyament de valor que reps. Crec que el més important quan curses un màster és que al final d’aquest, tingues una percepció positiva de tot el que has aprés. Que realment paga la pena l’esforç que realitzes i obtens unes bones capacitats i ensenyament d’aquest. En aquest aspecte, crec que és una grandíssima opció quan acabem de cursar el grau o després d’haver experimentat per un temps el món laboral.

Recomanaria aquest màster perquè té un grandíssim valor, perquè hi ha uns grans professionals en l’àmbit docent i perquè tens al teu abast un material espectacular per a poder desenvolupar les teues capacitats com a estudiant i futur enginyer.

També m’agradaria destacar una cosa molt bona que té el màster i és la disposició d’un seminari, on ens podem reunir tots els alumnes del màster per a poder treballar, estudiar, o menjar. És com la nostra aula multiús. Crec que tindre un espai així en un màster que t’exigeix molt de temps per a poder portar-lo endavant és un gran punt positiu que té. Probablement, aquest espai és on es troben les millors anècdotes de tot el temps en què estudiem el màster.

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.