27/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • José Villalba jose-villalba jose-villalba

    L'egressat José Villalba amb els coordinadors del màster, Francisco Cantero i Consuelo Gómez

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Promoció: 2023

«Els coneixements que s'aprenen són els que realment calen a l'hora de començar a treballar».

Per què vas decidir estudiar aquest màster?

Després d'estudiar la carrera de Relacions Laborals i Recursos Humans vaig tenir l'oportunitat de poder-me desenvolupar professionalment en una empresa. Aquí va ser on em vaig adonar que la prevenció té un paper molt important a les organitzacions: vetllar per la seguretat i salut dels treballadors. Per això em vaig animar a fer el màster.

Què ha aportat a la teua formació?

El màster m'ha fet veure que la implantació de la prevenció és fonamental per a un desenvolupament correcte de l'empresa. Mancava totalment de coneixements relacionats amb la matèria per poder aplicar-los a l'empresa, però al màster he adquirit coneixements tècnics que puc aplicar sense problema a l'empresa.

Quins aspectes destacaries?

El principal aspecte que destacaria són els docents, ja que són grans professionals amb una llarga trajectòria que, d'una banda, ens serveixen per a motivar-nos i, de l'altra, ens transmeten els coneixements tècnics necessaris de manera teòrica i/o pràctica. Això fa que puguem viure de prop com es treballa a les empreses i fer-nos una idea de què ens espera a l'hora d'entrar a treballar en una empresa. D'una altra banda, tens l'opció d'especialitzar-te en tres branques tècniques de la prevenció (Seguretat, Higiene i Ergonomia i Psicosociologia), cosa que fa que surtes més format i adquirisques més coneixements.

Per què el recomanaries?

Aquest màster ha estat una gran experiència, ja que a més d'aprendre he pogut gaudir de les classes. Els coneixements que s'aprenen són els que realment calen a l'hora de començar a treballar. Cal destacar que és una bona manera de crear contactes.

Quines aplicacions pràctiques has trobat en l'àmbit professional o acadèmic? 

Es treballen les diferents normes en profunditat (LPRL, notes tècniques, etc.), i s’aconsegueixen assimilar els conceptes per poder-los aplicar. En poder cursar les tres especialitats, adquireixes coneixements en diferents branques de la prevenció i es fa més fàcil detectar irregularitats gràcies a tenir una visió més àmplia de tots els aspectes que ha de controlar un tècnic superior en prevenció de riscos laborals
 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.