15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN QUÍMICA APLICADA I FARMACOLÒGICA

Càrrec: Estudiante de Doctorat amb beca atorgada per l’AECC +info

«El màster et  dona una base perfecta per a guiar la teua àrea de coneixement cap al sector farmacèutic».

Què destacaries del màster?

En el meu cas, vaig triar estudiar el Màster universitari en Química Aplicada i farmacològica, en la branca de Química Mèdica i he de dir que ho recomane per a totes aquelles persones interessades a enfocar la seua carrera cap a la farmacologia. M'agrada destacar que cursant aquests estudis vaig aconseguir endinsar-me dins d'aquest "món" sense perdre la visió química que hi ha darrere, la qual com graduada en la matèria era molt important. Altres màsters aborden els mateix temes des d'un punt de vista més biològic, centrant-se en  com afecten els fàrmacs al metabolisme, no obstant això, amb aquest vaig poder comprendre la química darrere del fàrmac. Resulta un màster molt complet perquè et proporciona altres dues branques, la de materials i la industrial, la qual cosa et permet conèixer persones que es dediquen a altres àmbits de la química.

Per què recomanaries el màster?

En el meu cas, vaig triar l'UJI tant per a estudiar la meua carrera com per a fer el màster, i encara avui dia continue ací fent el doctorat. No negaré que la meua primera raó en el seu moment va ser la proximitat atès que jo sóc de Castelló, no obstant això, passats els anys la continue triant per tots els avantatges que proporciona. En tractar-se d'una Universitat que consta d'un únic campus l'ambient universitari és molt enriquidor, a més que els seus jardins són l'excusa perfecta per a menjar fora o gaudir d'algunes estones lliures.
Una universitat xicoteta on el tracte amb el professorat és molt bo i t'ajuden en tot el que necessites. Igualment, en ser també relativament nova, la infraestructura és molt bona, i en el meu cas, en l'àmbit de ciències, els laboratoris estan molt ben equipats. 

A més l'UJI té desenvolupat AlumniSAUJI, el seu programa d'antics alumnes. Crec que aquest tipus d'iniciatives són importants atès que, ningú millor que algú que ha passat pel mateix procés que els nous estudiants estan passant, per a aconsellar sense oblidar que per part dels antics alumnes sempre és interesant per saber de la teua universitat per a reconnectar amb aquella etapa. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.