14/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: TURISME

Promoció: 2011-2015

Càrrec: Travel Manager en el Villarreal CF +info

«Des de segon de carrera tenia clar el meu objectiu professional i unint les meues passions, viatjar i futbol, ho vaig aconseguir com Travel Manager del Vila-real CF».
 
Quan vaig acabar batxillerat i vaig entrar al Grau en Turisme tenia una idea molts clara d'allò que volia per al meu futur i era buscar un treball que em donara l'oportunitat de desenvolupar-me i crèixer com a professional i, a més a més, tindre mobilitat geogràfica per tot el món. 
 
El meu pas per la Universitat ha sigut una de les millors etapes de la meua vida. Molts dels companys són hui amics i el professorat, cadascú a la seua manera, ha sabut inculcar-nos els coneixements necessaris. Sempre ens han dit que el turisme és una professió dura i que treballes quan molts tenen vacances i, a data de hui, puc corroborar que el que ens deien era veritat haha. Les activitats extra universitàries han sigut claus: en el meu cas, em vaig apuntar a cursos d'italià i protocol a nivell acadèmic. A nivell esportiu, els pocs xics que èrem a classe juguem a futbol 7 i futbol sala i amb el carnet esportiu vaig poder fer pàdel, anar al gimnàs o a la piscina, entre d'altres activitats. 
 
L'últim any del grau ens van concedir una beca amb diversos estudiants per a un programa en la Universitat de Salford, en Manchester. Es tractava del desenvolupament de projectes turístics conjunts amb estudiantat de Finlàndia i Manchester. Sens dubte van ser unes grans setmanes en terres britàniques que ens van permetre, a banda de realitzar el projecte, conèixer com treballaven altres estudiants de turisme. 

La meua vida post universitat s'ha enfocat cap al món del futbol i de l'organització de desplaçaments esportius per tot el món. Des de segon de carrera ja tenia clar el meu objectiu professional i unint les meues passions, viatjar i el futbol, porte quasi cinc anys treballant com a Travel Manager del Villarreal CF: 

El suport del professorat, i especialment del meu tutor de TFG Jaume Llorens, em va permetre realitzar un treball enfocat als grans esdeveniments esportius i el seu impacte econòmic. Em vaig desviar un poc del que fèien els meus companys i vaig elegir un projecte fora de l'"oferta" de treball que proposava el grau, però sabia que volia fer-ho sobre eixa temàtica i em van donar l'oportunitat de realitzar-lo i exposar-lo. 

Una frase que m'agrada molt i que sempre m'ha motivat és «Sempre és pot ser el millor». Espere que tot l'alumnat de Turisme es motive, perseguisca els seus somnis i assolisquen les seues fites, potser coste al principi però mai hi ha defallir.  

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.