28/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: RELACIONS LABORALS I RECURSOS HUMANS

Promoció: 2022

Càrrec: graduada social  +info
 
«Quan es va iniciar el curs em vaig emportar una gran sorpresa. Em vaig adonar que m'encantaven les assignatures de dret, encara que això no lleva que gaudira i aprenguera moltes coses sobre la gestió d'empresa i la psicologia».

Triar quina carrera estudiar és una de les decisions més importants i, per això, de les més difícils. Quan vaig decidir estudiar Relacions Laborals i Recursos Humans, si sóc honesta amb mi mateixa, ho vaig fer perquè em va semblar una carrera amb molta eixida. Dubtava entre Psicologia o RR.LL. i RR.HH. i, finalment, em vaig decantar per la segona.

És cert que al principi estava una mica escèptica front al grau, perquè qualsevol assignatura que el seu nom començara per dret em feia molta mandra i em causava respecte. En canvi, desitjava començar totes les de psicologia. No obstant això, quan es va iniciar el curs em vaig emportar una gran sorpresa. Em vaig adonar que m'encantaven les assignatures de dret, encara que això no lleva que gaudira i aprenguera moltes coses sobre la gestió d'empresa i la psicologia.

Per a descriure molt resumidament el grau diria que és molt complet. Alguns professors són molt bons professionals amb una gran experiència laboral i aporten molt de contingut pràctic en explicar les classes contant les seues vivències. En el que es refereix al temari del grau, és molt multitudinari, aprens gran varietat de coses de molta utilitat, no sols professionalment parlant, sinó també referides a l'àmbit personal. L'únic "però" que trobe és que realment quan comences a treballar les pràctiques no són suficients. És cert que retens molta teoria, però quan finalitzes el grau, no saps usar correctament la pàgina de Seguretat Social, ni del SEPE, ni moltes altres que són fonamentals per a la nostra professió.

La veritat que mai em va abellir treballar en un despatx, però ara no m'imagine fent una altra cosa que no siga exercir com a graduada social, és més, em continue formant per a poder portar casos davant el jutjat social. Estudiar Relacions Laborals i Recursos Humans ha sigut sens dubte una de les decisions més difícils, però més encertades de la meua vida. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.