15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: GESTIÓ I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Promoció: 2014-2018

Càrrec: Opositora
 
«Vaig optar per cursar el Grau en Gestió i Administració Pública per la gran complexitat i diversitat de matèries que té, la qual cosa fa ampliar el ventall del coneixement i les possibles eixides laborals».
 
Vaig optar per cursar el Grau en Gestió i Administració Pública per la gran complexitat i diversitat de matèries que té. Sóc una xica que li encanta l'economia, però em vaig adonar que combinada amb una mica de dret, comptabilitat i estadística era més complex. Dic complex perquè es toquen moltes matèries, la qual cosa fa ampliar el ventall del coneixement i la possibilitat de tenir més eixides laborals.

És una carrera de 4 anys, com les altres. Compta amb professors molt especialitzats en les matèries que es cursen i el més important és que tenen tant perfils privats com a públics que et poden guiar. La majoria dels professors són funcionaris.

Aquest grau ofereix matèries de Dret, Economia i Comptabilitat. Les pràctiques tenen varietat de possibilitats, jo les vaig realutzar en l'Ajuntament de Castelló i va ser una experiència inoblidable i per a tornar algun dia.

Aquestes matèries m'han ajudat a comprendre moltes coses del present i m'han preparat per a seguir endavant. Actualment estic realitzant un Màster en Gestió Administrativa i el nivell del grau ha sigut més que suficient per a poder cursar i superar les matèries d'aquest màster.

Quant a les eixides, pots optar per l'empresa privada o preparar-te una oposició. Certament, la carrera està més enfocada per al sector públic i avui dia observe que cada vegada ix mésoferta pública, moltes borses, oposicions…crec i confie que ara és el nostre moment de preparar-nos i aconseguir un bon treball. Mirant cap al futur, amb la formació realitzada, no dubte que aconseguirem un lloc de treball.

Jo sóc de la promoció de 2014/2015 i en els quatre anys vaig acabar la carrera.

En resum, està carrera jo la valore satisfactòriament: bona quant a pla d'estudis, assignatures, metodologia utilitzada, professors i companys. Et permet prepararte per al futur laboral i també com a persona. I dic tot açò del costat de l'experiència, ja que durant aquests quatre anys m'ha donat temps suficient de conèixer la carrera sent una simple alumna del grau, però també com a representant en les diferents organitzacions universitàries, les quals han anat millorant per a ser cada dia millor.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.