15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: DRET 

Promoció: 2014-2018

Càrrec: Cap de Secció en Subdirecció General de Protecció Internacional al Ministeri d'Interior +info

«La Jaume I és un entorn privilegiat d'estudi. Una universitat familiar i propera que permet una atenció individualitzada i compta amb un professorat molt implicat».

Estudiar dret és adquirir un conjunt d'habilitats, coneixements i competències fonamentals per a qualsevol àmbit de la nostra vida. És obrir un ventall d'oportunitats al mercat laboral. En el meu cas, el grau en Dret em va permetre traure una oposició i avui en dia tindre un treball en el sector públic a Madrid.

A més a més, la Universitat Jaume I és un entorn privilegiat d'estudi. És una universitat familiar i propera que permet una atenció individualitzada i compta amb un professorat molt implicat. Les instal·lacions són una passada i el millor de tot, queda tot a mà. 

L'UJI ofereix una experiència universitària amb tots els luxes. S'organitzen moltes xarrades, cursos i programes que són crucials per desenvolupar tot el teu potencial. Jo vaig poder participar en la competició internacional de dret mercantil del MOOT Madrid i gaudir de l'emocionant Erasmus en la freda Estònia. Possiblement, una de les vivències més transformadores de la meua vida en l'àmbit personal.

Sense cap mena de dubte, recomane formar part d'AlumniSAUJI, una vegada has finalitzat els teus estudis, per tal de fer créixer els teus contactes professionals, obtindre una formació continuada i seguir gaudint dels serveis de l'UJI, com ara el servei d'esports i la biblioteca. Tornaria a repetir a la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.