15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: CRIMINOLOGIA I SEGURETAT

Promoció: 2015-2020

Càrrec: Criminòloga i mediadora. +info

«Em va sorprendre la qualitat del campus, perquè recull totes les facultats en un mateix espai, cosa que afavoreix la interrelació entre l'alumnat de les diferents titulacions».
 
El grau en Criminologia i Seguretat és la titulació indicada per a aquelles persones que vulguen entendre el món criminal i millorar les actuacions relatives a aquest. És un grau totalment multidisciplinar, per això el professorat és summament variat, amb això em referisc que el cos docent està format per metges legals, advocades, guàrdies civils, psicòlogues, fiscals, policies locals, jutges, detectius privats, matemàtics, sociòlegs i informàtics.

El que més em va agradar d'aquest grau és que abasta tants àmbits que et permet especialitzar-te en la branca que més t'apassione com la violència de gènere, ciberdelinqüència, menors, terrorisme, criminalística, victimologia, medi ambient, perfilació criminal o seguretat a l'empresa entre d'altres. A més que en tractar-se d'una titulació prou recent ens permet explorar i desenvolupar la nostra feina en qualsevol direcció. Per contra, destaque que me'n penedisc de no haver aprofitat el programa Erasmus, ja que pense que és una experiència molt enriquidora, però com bé es diu “mai és tard”, així doncs la intentaré viure en el grau de Psicologia

Vaig triar la Universitat Jaume I principalment per proximitat geogràfica, però, una vegada vaig començar a cursar els meus estudis, em va sorprendre la qualitat del campus, perquè recull totes les facultats en un mateix espai, cosa que afavoreix la interrelació entre l'alumnat de les diferents titulacions. A banda, compta amb nombrosos espais verds que t'animen a menjar i estudiar als jardins juntament amb cafeteries que fan més amè l'estudi.

Us recomane a totes les persones que finalment us decanteu per cursar el grau en Criminologia que sigueu representants de la Jaume I a la Societat Interuniversitària d'Estudiants de Criminologia, perquè d'aquestes trobades bianuals us endureu experiències inoblidables, amistats duraderes, sentiment de grup i sobretot us animarà a continuar lluitant per la que serà la vostra passió.

Finalment, una vegada finalitzat el grau no teniu per què oblidar-vos de la universitat, existeix el programa AlumniSAUJI al qual podeu pertànyer i que té iniciatives tan interessants com difondre el vostre treball de final de grau, ser entrevistats a la ràdio o realitzar cursos de formació .

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.