15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL

Promoció: 2009-2013 (Primera promoció)

Càrrec: Periodista en À Punt (@EnriqueTenaTV) +info
 
«Per fi és una realitat el nou mitjà públic de les valencianes i valencians. És moment que les noves generacions demostrem tot allò que hem après a les aules. Tenim una oportunitat única per tornar a fer periodisme de qualitat i en valencià. La nova televisió, ràdio i web necessiten professionals i joves formats en les últimes ferramentes audiovisuals».
 
L’any 2009 vaig començar a estudiar la primera promoció del grau en Comunicació Audiovisual a l’UJI, i ahí van arrancar quatre anys meravellosos i inoblidables dels quals guarde bons records i grans amistats.

En el grau en Comunicació Audiovisual es toquen moltes disciplines que després pots anar aprofundint amb les instal·lacions del LABCOM. El laboratori és sens dubte, un dels punts més forts dels graus en comunicació. Tens la llibertat de practicar amb les mateixes ferramentes que es tenen en les empreses audiovisuals i redaccions de televisió.

D’aquells anys destaque també els debats que fèiem per generar i construir un pensament crític en assignatures com “Comunicació per la Igualtat” o “Ètica i deontologia professional”. Els debats generats a classe em van ajudar a créixer personalment i professional.

Durant els meus estudis a l’UJI, he tingut l’oportunitat de participar en tres intercanvis. Vaig estudiar tercer de carrera a la Universidade de Santiago de Compostela, amb una beca Sèneca. En el quart any de carrera vaig disfrutar d’una estança Erasmus a Xipre. Una volta acabí la carrera, vaig fer pràctiques a l’estranger, a Amsterdam, amb la beca Leonardo. Sens dubte, estes experiències van enriquir la meua experiència universitària al màxim.

Dos anys després de graduar-me i viure a l’estranger, vaig estudiar un màster en periodisme en televisió a Madrid. Allí vaig fer pràctiques en Antena 3 Noticias. Després vaig treballar en Informativos Telecinco durant més d’un any. També vaig estar en els informatius de laSexta. Ara, des que va arrancar À Punt, sóc periodista en al magazín À Punt Directe.

Després d’un temps en ‘stand by’, per fi és una realitat el nou mitjà públic de les valencianes i valencians. És moment que les noves generacions demostrem tot allò que hem après a les aules. Tenim una oportunitat única per tornar a fer periodisme de qualitat i en valencià. La nova televisió, ràdio i web necessiten professionals i joves formats en les últimes ferramentes audiovisuals.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.