23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: Administració d'Empreses  

Càrrec: Tècnic especialista en gestió energètica en Exclusivas Energéticas + info
 
«Vaig triar l'UJI i el grau en Administració d'Empreses per la vocació que tenia per entendre el món de l'empresa i l'economia i també per les condicions de formació i la flexibilitat que ofereix la universitat».
 

Vaig triar l'UJI i el grau en Administració d'Empreses per diverses raons. D'una banda, per la vocació que tenia per entendre el món de l'empresa i l'economia i, en particular, vaig triar aquesta universitat per la proximitat, ja que és la ciutat en la qual residisc. D'altra banda, també per les condicions de formació que ofereix i la flexibilitat per a una formació més extensa al que és el simple grau d’ADE.

A part de suggerir el grau i l'UJI, recomane a tots que siguen membres del seu programa d'antics alumnes (AlumniSAUJI), en primer lloc perquè és una bona oportunitat per a continuar mantenint un vincle i un sentiment de pertinença amb la universitat, i en segon perquè et garanteix la disposició d'una formació contínua amb la finalitat de seguir ampliant coneixements, així mateix et permet l'accés a totes les instal·lacions de la universitat.

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI