13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MEDICINA

Promoció: 2011-2017

Càrrec: Especialitat MIR: Cardiologia a l’hospital La Fe de València 
 
«Les pràctiques en hospitals són un punt fort de la formació de l'UJI. També ho són el clima de proximitat, tant en la relació entre els companys com en el tracte amb el professorat: jove, accessible i amb il·lusió per ensenyar».
 
José Antonio Sorolla (Onda, 1993). Millor expedient de la primera promoció del grau. Guardonat en els VI Premis MIR de la Fundació Uniteco Profesional, que s’atorguen als 25 graduats i graduades que millor resultat han obtingut en les proves d’accés a Metge Intern Resident (MIR). 

Del Grau en Medicina en l'UJI destacaria diversos punts. Un d’ells és, sens dubte, ser sols 80 alumnes per promoció. Això afavoreix un clima de proximitat, tant en la relació entre els companys com en el tracte amb el professorat, cosa que trobe molt enriquidora. A més a més, degut a la curta història que té, una part important del professorat és gent jove, accessible i amb il·lusió per ensenyar.

Altre punt molt positiu són les pràctiques assistencials. L'UJI aposta per començar-les des de segon curs (abans que altres universitats) fent que l’alumne estiga gran part del temps en contacte amb els pacients. En la meua opinió, són unes pràctiques de qualitat, on l’alumne (en la majoria dels llocs) és un subjecte que participa activament amb els professionals sanitaris.

Finalment, cal esmentar el que al cap i a la fi és el més important: penso de veres que la formació que s’adquireix estudiant a la UJI proporciona una base més que suficient per a ser un bon metge i per poder afrontar amb garanties un examen com el MIR (que per bé o per mal, és objectiu obligatori de qualsevol graduat en Medicina).

Jose Antonio Sorolla entrevista-jasorolla index

Entrevista a José Antonio Sorolla

José Antonio Sorolla Romero, graduat de la primera promoció de Medicina de la Universitat Jaume I de Castelló, ha sigut guardonat en els VI Premis MIR de la Fundació Uniteco Profesional, que s’atorguen als 25 graduats i graduades que millor resultat han obtingut en les proves d’accés a Metge Intern Resident (MIR).

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.