13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MEDICINA

Promoció: 2016-2021

«En general, els docents i professionals que he conegut tant a les aules, com a les consultes i quiròfans irradien l’esperit d’una universitat i d’un grau jove».

Després d’uns quants anys d’estudi, el passat mes de juny vaig finalitzar el grau de Medicina. Tot i ser un dels graus més llargs i que tots els companys compartim les ganes d’incorporar-nos al món laboral, deixar enrere la vida universitària també provoca certa nostàlgia. 

A tercer, vaig traslladar el meu expedient a l’UJI. Tot i ser un tràmit molt habitual, em vaig trobar amb certes dificultats per a gestionar-ho i que vaig poder resoldre gràcies a l’eficàcia i accessibilitat del seu departament administratiu. 

En general, els docents i professionals que he conegut tant a les aules, com a les consultes i quiròfans irradien l’esperit d’una universitat i d’un grau jove, oberts a totes les propostes per tal d’assolir i mantenir la simbiosi entre els models de docència clàssics i els més innovadors, però, sobre tot, amb la il·lusió de formar bons metges, amb capacitat de treballar en equip i que conserven i continuen desenvolupant la seva part més humana al llarg de la seva trajectòria professional. 

La gran quantitat d’activitats proposades per la comunitat universitària facilitaren la meua integració i l’ampliació del cercle social més enllà de les aules, compartint punts en comú diferents als acadèmics i que han suposat una font d’enriquiment personal. Alguns exemples en els quals he participat són els cursos de llengües, les activitats esportives amb professorat, eixides de senderisme, xerrades d’experts. Mirant enrere, em queda l’espineta de no implicar-me en algun del voluntariats o en els tallers de dansa i teatre. 

La meua experiència amb el programa d'antics alumnes, AlumniSAUJI, es remonta a un tediós dia d’estudi de preparació per al MIR, vaig on vaig rebre un correu llançant la iniciativa de presentar el treball de fi de grau, a totes les persones interessades vinculades a l’UJI.
Des del primer moment aquest projecte em cridà l’atenció perquè, a més de resultar un estímul personal, em manté en contacte amb la comunitat universitària, permet difondre coneixements i oferir una perspectiva dels treballs de fi de grau o màster més enllà d’un tràmit necessari per tal d’aconseguir una determinada titulació. 
Anime al futur, actual i passat alumnat a participar en la infinitat de programes de qualitat que ofereixen i que compten amb unes excel·lents instal·lacions i uns professionals amb grans valors i tracte molt proper.

Tu també tens el teu lloc, entre tots fem l’UJI!

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.