15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: INFERMERIA

Promoció: 2014 - 2018

Càrrec: Infermer especialista en obstetrícia i ginecologia (matró) a l'Hospital Universitari La Plana (Vila real). +info
 
«La infermeria és passió, és vocació, és afecte, és consol, és ajuda, és ensenyament».
 
Després de 2 anys de pandèmia s'ha fet més evident encara que totes les professions sanitàries, i entre aquestes infermeria, necessiten vocació. La infermeria és passió, és vocació, és afecte, és consol, és ajuda, és ensenyament.

La infermeria t’obre un ventall immens de possibilitats laborals. Solem creure que l'única eixida de la infermeria és l'assistencial, però trobem infermeres en la gestió, l'administració, la docència, la investigació, infermeres emprenedores.
Les eixides que té la infermeria són immenses i magnífiques. A més, tenim la possibilitat de treballar a qualsevol lloc, no només d'Espanya, sinó del món, així que augmentem encara més les possibilitats professionals.

La Universitat Jaume I és una universitat diferent. Una universitat composada per un campus meravellós, on no només interactues amb la gent del teu grau, sinó també d'altres graus. És molt enriquidor compartir taula a la biblioteca amb gent d'altres estudis i poder aprendre els uns dels altres. L'ambient que es crea dins del campus potencia l'estudi i l'aprenentatge dels alumnes que se senten com a casa. L'UJI es converteix en la teua segona casa, es passen moltes hores del dia a la universitat, i què millor que tenir tot el necessari a la teua disposició? Biblioteca, sales d'estudi, cafeteria, zones de descans a l'aire lliure, instal·lacions esportives, laboratoris, tot al mateix lloc, tot al mateix campus. I si a tot això hi sumes la bona comunicació tant en transport públic com en privat es converteix en una universitat difícil de superar.

Centrant-me més en el grau d'infermeria, crec que és una oportunitat poder-lo estudiar a l'UJI. Disposem d'unes instal·lacions d´avantguarda, amb tot el material necessari per poder traslladar la realitat a les aules. Professorat d'alt nivell, sempre apostant per la investigació per poder donar el màxim de si als seus alumnes i no només s'ensenya, sinó que també s'educa en valors necessaris i importants per poder exercir de manera òptima la professió. Sempre estan disposats a donar-te un cop de mà en qualsevol problema que et sorgisca i tindre’ls tan a mà és un punt molt important.
Des de fa anys s'aposta per iniciar les pràctiques del grau a segon curs, ja que on més aprendrem és tocant i veient amb els nostres propis ulls la realitat del sistema sanitari. A més, disposem de grups de recerca i també de la possibilitat de viure l'experiència Erasmus a diferents països europeus.

Però de tot el grau d'infermeria em quede amb la família que s’aconsegueix crear tant amb alumnes com amb professors. Els tres primers anys són durs, però 4t és un any per gaudir, per riure, per plorar, però sobretot, per posar el punt i final a una etapa que mai oblidaré.

El programa AlumniSAUJI em sembla super interessant i útil perquè antics alumnes puguem explicar les nostres experiències a l'UJI de primera mà, ja que és una manera d'apropar la universitat als futurs alumnes, indecisos i espantats, i apostar per l'UJI com a universitat.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.