15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: INFERMERIA

Promoció: 2011-2015

Càrrec: Infermer, especialitat Hemodiàlisi en Fresenius Medical Care
 
«Des d'ací us anime a estudiar Infermeria, per l'atenció a les persones, per viatjar, per poder dedicar-vos a la recerca, docència o l'assistència, ¡el món necessita infermers!».
 
Hola, el meu nom és  Alexandru Rosoiu i sóc un infermer viatger “madein UJI". Des d'un principi tenia clar que estudiar Infermeria em proporcionaria molta eixida laboral i per què no compaginar-ho amb unes de les meues passions: viatjar?

Després de cursar el Grau en Infermeria em vaig especialitzar en Hemodiàlisi en un postgrau que la mateixa UJI ofereix i vaig posar rumb a Mallorca on vaig tenir el plaer de conèixer moltíssimes persones i gaudir de les seues meravelloses cales. Se'm va presentar l'oportunitat de venir-me a Canàries i no m'ho vaig pensar dues vegades, canviar és millorar. Porte un any i mig a Tenerife treballant en Hemodiàlisi 3 dies a la setmana, el que em deixa molt de temps per a gaudir de les platges i dels boscos que envolten el Teide. Des d'ací us anime a estudiar Infermeria, per l'atenció a les persones, per viatjar, per poder dedicar-vos a la recerca, docència o l'assistència, el món necessita infermers!

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.