01/04/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ

Promoció: 2014-2018

Càrrec: traductor de l’anglés, del francés i de l’italià a l’espanyol i al català Més info

«Pel que fa a l’aprenentatge de llengües i a les especialitzacions a l’abast, aquest grau es considera un dels millors en l’àmbit de la traducció i la interpretació, ja que disposa de material informàtic d’última generació i de cabines d’interpretació simultània, així com d’un equip docent preparat per a l’ensenyament de llengües i de tècniques professionals que després es posen en pràctica en el món laboral»

Com a antic alumne de l’UJI del Grau en Traducció i Interpretació, puc assegurar que he tingut una experiència fantàstica i verdaderament enriquidora en molts aspectes.
A la Universitat Jaume I, m’he pogut formar com a traductor i com a intèrpret, i actualment em dedique a la traducció de l’anglés, del francés i de l’italià a l’espanyol i al català. 

Durant els meus estudis universitaris, he aprés dels consells i de les recomanacions d’un professorat excel·lent que ajuda a potenciar les qualitats de l’alumnat perseverant i amb ganes d’aprendre, amb els valors inclusius que caracteritzen aquesta universitat. A més, la facultat compta amb nombroses opcions de formació continuada a banda dels estudis de grau i ofereix un gran ventall de possibilitats mitjançant cursos, seminaris, tallers o xarrades de professionals. 

Pel que fa a l’aprenentatge de llengües i a les especialitzacions a l’abast, aquest grau es considera un dels millors en l’àmbit de la traducció i la interpretació, ja que disposa de material informàtic d’última generació i de cabines d’interpretació simultània, així com d’un equip docent preparat per a l’ensenyament de llengües i de tècniques professionals que després es posen en pràctica en el món laboral.

A banda d’això, es poden aprendre llengües de manera extraordinària a través del Centre d’Autoaprenentatge de Llengües (CAL), el qual té a disposició material audiovisual en diversos idiomes i organitza cursos de llengües, grups de conversa i exàmens oficials.

Per últim, la vida en general a Castelló de la Plana és barata en comparació amb altres ciutats com ara Alacant o València, la qual cosa es pot considerar com un avantatge afegit a l’hora de decidir quina ciutat triar per a desenvolupar la pròpia carrera professional. En conclusió, estic orgullós d’haver elegit l’UJI per a formar-me personalment i professionalment. 

Done les gràcies a les professores i als professors amb qui he compartit els estudis i amb qui encara mantinc una relació d’amistat i laboral en alguns casos. 

Sense cap dubte, recomane aquesta universitat per a estudiar el Grau en Traducció i Interpretació. 

Grau en Traducció i Interpretació

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI