31/03/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: HUMANITATS 

Promoció: 1994-1999

Càrrec: Gestor cultural de l’Ajuntament de Sant Mateu + info
 
 
«Jo em considere un gran defensor dels estudis humanístics perquè, a mi personalment, em van ajudar molt a formar-me com a persona, i també m’han ajudat molt en la meua feina»
 

Jo em considere un gran defensor dels estudis humanístics perquè, a mi personalment, em van ajudar molt a formar-me com a persona, i també m’han ajudat molt en la meua feina, ja que a Sant Mateu treballe en pràcticament tot el que està relacionat amb temes culturals: el patrimoni, els museus, la programació cultural, l’arxiu, temes d’història, i a la biblioteca.

És veritat que després he continuat formant-me, vaig fer un màster en Gestió Cultural i alguns cursos de postgrau, també he fet el doctorat, ací a l’UJI, i actualment soc professor associat de la Universitat i considere que la formació al llarg de la vida és una qüestió molt important que els estudis d’Humanitats que vaig fer en el seu moment també em van ajudar a veure.

Grau en Humanitats

 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI