01/04/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: HUMANITATS  i HISTÒRIA I PATRIMONI

Promoció: 1994-1998

Càrrec: Tècnic superior en conservació restauració d'art contemporani en el Museu d´Art Contemporani de Vilafamés Vicente Aguilera Cerni (MACVAC-Conveni Diputació de Castelló) +info
 

«La titulació va ser sens dubte el punt de partida que va orientar la meua carrera professional, gràcies al coneixement i sensibilització cap a la conservació del patrimoni cultural i a l'oportunitat de realitzar les pràctiques en el Servei de Restauració de la Diputació de Castelló.»

Vaig obtenir el doctorat en 2013 per la Universitat Politècnica de València en el Programa de Conservació i Restauració de Patrimoni Pictòric, amb una tesi sobre estabilitat i viabilitat d'adhesius i consolidants en restauració de pintura contemporània. Vaig realitzar el Màster en Diagnòstic de l'Estat de Conservació de Patrimoni Històric (UPO) i el Títol Superior en Conservació i Restauració de Béns Culturals en l'Especialitat de Pintura (ESCRBCC), després de finalitzar la Llicenciatura en Humanitats en 1998. Aquesta titulació va ser sens dubte el punt de partida que va orientar la meua carrera professional, gràcies al coneixement i sensibilització cap a la conservació del patrimoni cultural i a l'oportunitat de realitzar les pràctiques en el Servei de Restauració de la Diputació de Castelló.

Actualment treballe com a tècnic superior en conservació restauració d'art contemporani en el Museu d´Art Contemporani de Vilafamés Vicente Aguilera Cerni (MACVAC-Conveni Diputació de Castelló), col·laborant des de 2007 amb altres institucions com la Colección de arte contemporáneo Martínez Guerricabeitia-Universitat de València o el Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació Béns (IVCR+i), etc. He participat en la redacció del Pla Nacional de Conservació de Patrimoni del segle XX (IPCE-MCU), obtingut una beca postdoctoral Mellon A. Foundation (Programa Catedral de Santiago) amb una recerca quant a l'estabilització de les policromies del Pòrtic de la Glòria i col·laborat amb l'IVCR+i en els estudis previs per a la restauració de la portada de l'Església Arciprestal de Santa María la Major de Morella (Castelló). Seguisc vinculada amb la UJI participant en el programa PEU-UJI de forma activa, convençuda que la conservació del patrimoni cultural és sens dubte una font de riquesa per a la nostra província.

Grau en Humanitats: Estudis Interculturals
Grau en Història i Patrimoni

 
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI