15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: HUMANITATS: ESTUDIS INTERCULTURALS

Promoció: 2013-2017

Càrrec:cnica de projectes en l'ONGD Ilêwasi i realitzant la tesi en el doctorat Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament +info

«Crec que existeix una energia que la generen els estudiants i que t'anima a formar part de tot».

El grau d'Humanitats: Estudis Interculturals no va ser la meua primera opció. Sempre havia volgut estudiar magisteri però em vaig quedar en llista d'espera i vaig començar el grau d'Humanitats.
A les dues setmanes d'haver iniciat el curs em van cridar del grau de magisteri per a oferir-me una plaça vacant. No obstant això, jo que sempre havia volgut estudiar aquesta carrera, vaig rebutjar aquesta segona oportunitat. Em vaig adonar que m'agradava molt més el que feia en Humanitats, les eixides laborals que tenia.
Estudiar-ho et permet ampliar els teus coneixements a nivell general fins a arribar el moment d'especialitzar-te, que en el meu cas ha sigut Filosofia. M'ha oferit l'oportunitat de ser professora, com jo desitjava, i de la mateixa manera, formar-me intensament en altres branques del camp de les humanitats. 

Vivint a la ciutat de Castelló, sempre he pensat que volia estudiar en l'UJI, per estar prop de la família.
Des d'un principi, quan vaig realitzar la meua primera visita en batxillerat, la cosa més em va atraure va ser la biblioteca, és espectacular. Ara, després d'estudiar en ella em reafirme en què és una de les millors opcions perquè en un mateix espai trobes totes les facultats, amb un campus acollidor i que té moltíssima vida.
Crec que existeix una energia que la generen els estudiants i que t'anima a formar part de tot.
A més la Universitat està molt ben integrada per les connexions amb totes les parts de la ciutat en busos i tram.

Actualment, la meua experiència universitària segueix en procés. Després d'haver acabat el Grau d'Humanitats i Estudis Interculturals he realitzat el màster internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament, així com, el Màster en Educació Secundària. Em trobe realitzant la tesi en el doctorat Internacional en estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament però al mateix temps treballe com a tècnica de projectes en l'ONGD Ilêwasi.

Els programes d'antics alumnes, com AlumniSAUJI són una bona oportunitat per al futur alumnat de conèixer experiències diverses de primera mà dels graduats i graduades de la Universitat. També és interessant veure l'evolució de l'antic alumnat, les opcions professionals que ha tingut i on ha arribat. Et fa més visibles i clares les teues oportunitats en triar una carrera o una altra.

En definitva la Universitat Jaume I et dóna una sensació d'estar en una bola, protegit, i l'única cosa que has de fer és teixir el teu futur el millor que pugues.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.