05/02/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN LLENGUA ANGLESA PER AL COMERÇ INTERNACIONAL (ELIT)

Promoció: 2019

«El màster posarà a la teva disposició les portes cap a la independència econòmica i emocional, una etapa en la qual predomina l'autorealització com a éssers humans».

En la vida laboral poden ser determinants tres habilitats: (1) intel·ligència emocional, (2) autoconeixement i (3) autoeficàcia. Curiosament, el màster ELIT treballa aquestes eines des del primer fins a l'últim dia. El màster en sí és una experiència immersiva dins d'un entorn multicultural de parla anglesa on treballaràs amb diferents personalitats. Al seu torn, aquestes formes de ser t'ajudaran a descobrir quin tipus d'escenari laboral seria el més representatiu per a tu. D'aquesta manera, et convertiràs en una persona amb domini multidisciplinari capaç de no sols complir, sinó superar amb garanties les expectatives laborals de les empreses.

Després de les pràctiques del màster, vaig entrar com a comercial-administratiu en el grup Porcelanosa i vam mantenir la nostra col·laboració durant gairebé dos anys; aquí va ser on vaig treballar la meva (1) intel·ligència emocional. Posteriorment, per decisió personal, vaig decidir deixar el meu lloc laboral per cursar el màster d'Intel·ligència Emocional i Coaching de la FUE; aquí va ser on vaig entrenar el meu (2) autoconeixement. Un vegada finalitzat aquest segon màster i després d'haver publicat amb diversos autors un total de tres articles científics en l'àmbit de la psicologia, em vaig donar d'alta com a autònom especialitzat en formació en intel·ligència emocional tant per a particulars com empreses. Actualment, sóc autònom operador intracomunitari que treballa en remot en exclusiva amb una empresa líder internacional del sector de la domòtica. És en aquest últim punt on la meva (3) autoeficàcia es testa dia a dia.

Per què recomanaries aquest màster?

Definitivament, el màster posarà a la teva disposició les portes cap a la independència econòmica i emocional, una etapa en la qual predomina l'autorealització com a éssers humans i per la qual estaré eternament agraït; sempre ELIT.

Explica'ns una anècdota

Cert dia, vaig entrar a l'oficina del director del màster ELIT, Juan Carlos Palmer, per comentar el feedback que em donaria després de la meva primera presentació de producte de la seva assignatura Persuasive English, la qual estava gravada en vídeo. Va començar la revisió i tot semblava fluir adequadament fins que ens vam adonar gairebé al final del vídeo que des del primer fins a l'últim segon de la presentació no havia mirat ni una sola vegada al públic. Els dos vam pensar que seria un fet aïllat, no recurrent per a les pròximes presentacions. Res més lluny de la realitat. La por escènica m’impedia aixecar la mirada encara sent conscient que era l'aspecte principal que havia de corregir a l'hora de presentar davant d'una audiència. Ho vaig prendre com una oportunitat, un exercici d'autoconeixement necessari per acabar descobrint que els motius estaven relacionats fins i tot amb la meua infància. Qui m'hauria dit que això desencadenaria el meu gust per la intel·ligència emocional amb tot el recorregut professional que va vindre després i present en la meua vida a dia d'avui?

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.