06/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN LLENGUA ANGLESA PER AL COMERÇ INTERNACIONAL (ELIT)

«Les barreres de comunicació en l'àmbit empresarial són molt freqüents i, gràcies a les nocions bàsiques de la comunicació intercultural, vaig poder involucrar-me d'una manera més segura amb els clients».

Per què vas decidir estudiar aquest màster?

En el meu quart any de carrera d'Estudis Anglesos vaig tocar una assignatura d'anglès empresarial on vaig aprendre moltes coses relacionades amb el comerç internacional i la documentació. En acabar la carrera, vaig decidir formar-me en un àmbit professional relacionat amb el comerç. Vaig saber que l'UJI oferia el màster ELIT de llengua anglesa enfocada al comerç internacional, per la qual cosa vaig decidir provar-lo. Abans de matricular-me, primer vaig fer una tutoria amb el coordinador del màster, Juan Carlos, qui em va explicar més detalladament què és el que anava a aprendre ací i quines eixides professionals podria optar. He de dir que el que més em va cridar l'atenció era que amb aquest màster no sols pots tenir l'oportunitat de treballar en l'àmbit d'exportació, sinó que també aprens sobre el món del màrqueting i de la logística. 

Què ha aportat a la teua formació?

Una de les nocions fonamentals que m'ha aportat aquest màster és la importància de la comunicació i socialització amb els clients de diferents punts del món. A part d'això, també la importació, aprenent tot el relacionat amb el procés d'exportar un material determinat, tenint en compte la documentació que es requereix a cada moment. Finalment, m'agradaria destacar el llenguatge telefònic i les seues destreses per a poder ocupar-nos de les comandes d'un client d'una manera professional i resolutiva. 

Quins aspectes destacaries?

Una de les coses que destacaria són els aspectes interculturals que vaig aprendre gràcies al màster ELIT. Les barreres de la comunicació en l'àmbit empresarial són molt freqüents i, gràcies a les nocions bàsiques de la comunicació intercultural del màster, vaig poder involucrar-me d'una manera més segura amb els clients a l'hora d'exportar un material a l'estranger.

Per què el recomanaries?

És una gran oportunitat per a l'estudiantat entrar en l'àmbit laboral amb grans coneixements empresarials i de comerç internacional. Apart, el màster ELIT ajuda els alumnes a ser més desimbolts en l'àmbit comercial i persuasiu; d'aquesta manera, aquestes destreses ajudaran els alumnes a poder destacar els seus punts forts a l'hora de viatjar a l'estranger i socialitzar amb els clients. A més, els futurs estudiants del màster podran ampliar el seu vocabulari de l'anglès relacionat amb el comerç. D'aquesta manera, destacaria no sols les nocions de màrqueting sinó com podran entrellaçar l'après durant el màster amb els seus coneixements avançats d'anglès a l'hora d'incorporar-se al món de les empreses internacionals. 

Quines aplicacions pràctiques has trobat en l'àmbit professional o acadèmic?

A part de les nocions interculturals que el màster m'ha ensenyat, la redacció dels textos empresarials i la comunicació telefònica s'apliquen bastant en l'àmbit professional. A més, el màster ELIT també dóna l'oportunitat als futurs estudiants d'aprendre el vocabulari empresarial que s'aplica no sols en els viatge empresarials sinó que també a l'hora de socialitzar en el món empresarial. Una altra de les assignatures que m'agradaria destacar és documentació en l'àmbit empresarial. Gràcies a aquesta assignatura, i a l'hora d'entrar en l'entorn laboral relacionat amb el comerç internacional, aprenem l'ús dels documents en el procés d'exportació/importació. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.