07/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN  PSICOPEDAGOGIA

«La formació, en matèria de recerca, és excel·lent, i veritablement aproxima l’estudiant a aquest món i hi ha un contacte prou interessant amb les altres universitats del Mediterrani».

Què destacaries del màster?

La connexió dels continguts teòrics amb la realitat del nostre entorn amb projectes d’aprenentatge servei i altres pràctiques és una part molt destacable del màster. 

Per què recomanaries el màster?

Recomanaria aquests estudis per la qualitat quant a continguts i equip docent. L’aplicació de conceptes teòrics a la pràctica m’ha oferit aprenentatges molt significatius, ja que actualment, treballant com a docent, aplico moltes de les coses que vaig aprendre al màster. Reconec que amb els projectes d’aprenentatge servei he après gaudint de moments únics amb el grup i amb la comunitat. Encara m’emociono amb el canvi de mirada que vaig fer respecte a l’educació inclusiva, ja que coneixia i defensava les teories d’autors com Dewey, però la meua actitud i les meues pràctiques no les estaven aplicant. El contacte amb la comunitat va ser clau per a aprendre juntes i canviar la nostra mirada respecte a l’altra persona.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.