15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN ESTUDIS INTERNACIONALS DE PAU, CONFLICTES I DESENVOLUPAMENT

Càrrec: Professora auxiliar de ciències en el Centre Educatiu Mediterráneo de Benicàssim, impartint classes a l’Institut Torre del Rei d’Orpesa +info

«Destacaria l’espai d’aprenentatge. Tant el professorat com l’alumnat són internacionals, permetent així conèixer altres cultures i compartir experiències».

Què destacaries del màster?

D’una banda, destacaria l’espai d’aprenentatge. Tant el professorat com l’alumnat són internacionals, permetent així conèixer altres cultures i compartir experiències. A més, la metodologia aplicada en les classes es caracteritza per procediments vivencials i socioafectius, afavorint un aprenentatge més significatiu. D’altra banda, el màster permet connectar amb professionals d’ONGD i entitats socials, ampliant la nostra xarxa de contactes i mostrant la manera de treballar d’aquestes organitzacions.

Per què recomanaries aquest màster? 

Al meu entendre, aquest màster resulta ser una experiència única i inoblidable que definitivament transforma la teua vida personal i professional. Ofereix la possibilitat de qüestionar-nos les realitats i de conèixer altres perspectives. Com a professional sanitària, al principi considerava que no encaixava en aquest màster, però definitivament m’ha aportat la formació que necessitava. El meu propòsit professional és vincular la salut a la pau, i dedicar-me a formar en eines de construcció de pau per a traslladar a la població els coneixements adquirits en aquest màster.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.