María Fernández de Loaysa Herreros Professora auxiliar de ciències en el Centre Educatiu Mediterráneo de Benicàssim, impartint classes a l’Institut Torre del Rei d’Orpesa

22/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què destacaries del màster?
D’una banda, destacaria l’espai d’aprenentatge. Tant el professorat com l’alumnat són internacionals, permetent així conèixer altres cultures i compartir experiències. A més, la metodologia aplicada en les classes es caracteritza per procediments vivencials i socioafectius, afavorint un aprenentatge més significatiu. D’altra banda, el màster permet connectar amb professionals d’ONGD i entitats socials, ampliant la nostra xarxa de contactes i mostrant la manera de treballar d’aquestes organitzacions.


Per què recomanaries aquest màster? 
Al meu entendre, aquest màster resulta ser una experiència única i inoblidable que definitivament transforma la teua vida personal i professional. Ofereix la possibilitat de qüestionar-nos les realitats i de conèixer altres perspectives. Com a professional sanitària, al principi considerava que no encaixava en aquest màster, però definitivament m’ha aportat la formació que necessitava. El meu propòsit professional és vincular la salut a la pau, i dedicar-me a formar en eines de construcció de pau per a traslladar a la població els coneixements adquirits en aquest màster.

Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI