09/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Formar part d'AlumniSAUJI Premium és una forma de suport a la Universitat Jaume I i a la tasca que el programa realitza per la integració i la participació de l'antic alumnat i els amics i amigues de l'UJI en la vida i en la comunitat universitària. Fer sentir la veu dels alumni és un impuls i una eina de millora per a la pròpia Universitat que només podem fer realitat gràcies a vosaltres. 

És per això que AlumniSAUJI agraeix als seus membres més fidels, que porten més de 20 anys donant-nos suport i ajudant-nos a seguir creixent, la seua incondicionalitat. 

El primer acte de reconeixement als Incondicionals Alumni se celebrarà el divendres 3 de març a les 18.30 horas a la sala d'actes de la Facultat de Ciències de la Salut [plànol situació]. En el mateix acte també es farà el nomenament d'Alumni Destacat a l'escriptora Rosario Raro, els fundadors de l'empresa tecnològica Cuatroochenta Alfredo Cebrián i Sergio Aguado i la periodista i divulgadora Rocío Vidal.

Llistat Incondicionals Alumni

Jose Manuel Ramírez Incond-1 index

José Manuel Ramírez

«L'UJI em va aportar un ventall de possibilitats i una motxilla d'experiències. És una institució amb multitud d'activitats culturals i esportives»

Carmen Climent Incond-2 index

Carmen Climent

«Formar part d'AlumniSAUJI és una manera d'estar viu i seguir gaudint d'activitats a l'UJI. És important seguir actiu en la vida adulta»

Maite Arrufat Incond-3 index

Maite Arrufat

«Encara que haja estat vivint 20 anys a l'estranger, per a mi ha sigut vital formar part d'AlumniSAUJI. Ha sigut una forma de seguir vinculada a Castelló»

Francisco Monraval Incond-4 index

Francisco Monraval

«Soc advocat i formar part de la xarxa d'AlumniSAUJI Premium m'ha sigut molt útil, ja que m'ha permés accedir al fons documental i altres recursos de la biblioteca»

Santiago Monferrer Incond-5 index

Santiago Monferrer

«Gràcies a ser membre d'AlumniSAUJI Premium he pogut millorar el meu valencià al Centre d'Autoaprenentatge de Llengües i aprendre altres llengües com l'anglés»

Jean Michel Toumi Incond-6 index

Jean Michel Toumi

«No he fet apenes ús dels avantatges d'AlumniSAUJI, encara que mai he pensat en deixar-la. És recomfortant saber que sempre puc comptar amb ella»

Trinidad Miravet Incond-7 index

Trinidad Miravet

«He pogut gaudir de cursos d'horticultura, de cuina i de cata de vins. Els cursos d'AlumniSAUJI m'han permés formar-me i conéixer gent nova»

Mª Lorena Sales Pallarés Incond-8 index

Mª Lorena Sales

«La visió dels antics alumnes del CUC ha de seguir sent escoltada, ja que sinó AlumniSAUJI deixará de tindre sentit»

Agustín Lara Cortés Incond-9 index

Agustín Lara

«Unir-me a AlumniSAUJI Premium ha sigut la forma més eficaç de seguir formant-me una vegada vaig acabar la meua carrera. He participat en diversos cursos molt útils»

Mª Reyes Grangel Incond-13 index

Mª Reyes Grangel

«Per a mi ser membre AlumniSAUJI és una forma de col·laborar amb l'UJI i posar un xicotet gra de sorra per retornar a la societat i en particular a l'UJI tot el benefici que m'ha aportat»

Xarxa mes index

Més testimonis

Descobreix més testimonis dels Incondicionals Alumni que no van poder assistir al Dia Alumni

Socis honorífics SAUJI alumnihonorifics index

Alumni Destacats

Coneix qui són i un poc més sobre els Alumni Destacats i socis i sòcies honorífiques de la SAUJI

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI