UJI

Beques Alumni 2017/18

Ajudes per a l'estudi de màsters universitaris. Curs 2017/18

Última modificació: 03/05/2017 | Font: AlumniSAUJI

El programa d’antic alumnat i amics i amigues de l’UJI, AlumniSAUJI, concedirà quatre beques per a cursar estudis de postgrau a la Universitat Jaume I durant el curs 2017-2018.

La concessió d’aquestes beques ha estat possible gràcies als assistents a la «Festa Alumni: 25 anys UJI, 25 anys de música» que va tenir lloc el passat 8 d’octubre al Grau de Castelló que, amb les seues donacions en concepte d’entrada, van col·laborar amb l’objectiu del programa de contribuir a la formació continuada dels egressats i egressades.

Tant el programa AlumniSAUJI com la Universitat Jaume I, organitzadors de la Festa Alumni, volem agrair a tots l’antic alumnat, estudiantat, treballadors i treballadores de l’UJI i públic en general que va participar de la festa la seua aportació a aquest projecte.

L’import recaptat a la Festa Alumni, que ascendeix a 3.126 euros, es distribuirà en quatre beques de 781 euros cadascuna com ajuda a la matrícula entre els antics alumnes inscrits en un màster oficial de la Universitat Jaume I. La convocatòria de les beques i els requisits es poden consultar en els documents adjunts en aquesta pàgina.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI