Cercar al text
De la data
Fins la data

L’antic alumnat tindrà una tarifa especial en el postgrau propi de l’UJI

Els membres AlumniSAUJI Premium gaudiran d’una reducció del 3% sobre el total de la matrícula en màsters propis, cursos d’especialista i d’expert i descomptes especials als cursos de formació continuada.

La SAUJI certifica la seua bona trajectòria a l’Assemblea General de socis i sòcies

La reunió anual dels membres de l’associació d’antic alumnat i amics i amigues de la Universitat Jaume I posa de relleu el creixent i enfortiment de la xarxa d’antic alumnat durant l’any 2022.

Curs de català per a les proves de la Junta Qualificadora

AlumniSAUJI impartirà des del 4 de setembre un curs intensiu presencial de català per a la preparació al nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). La inscripció començarà al juny.

«El major repte és que les teues fotografies es reconeguen per si mateixes»

Dedicar-se a la fotografia no es fàcil, ja que en un món amb tants continguts audiovisuals és difícil fer-se un lloc. Parlem amb Klara Branchadell sobre el Concurs Dona Emprén i del seu projecte Infinitografia. Y també us portem l'oferta de postgrau UJI per al proper curs.

La Biblioteca de l’UJI obri les 24 hores durant el període d’exàmens de maig i juny

La Biblioteca de la Universitat Jaume I inicia el 15 de maig l’horari especial de 24 hores per a facilitar l’estudi, l’accés a les sales i la consulta de material bibliogràfic a la comunitat universitària durant el període d’exàmens. Els membres Premium podeu accedir amb el vostre carnet digital, disponible des de l'app de l'UJI.

«Ser música i docent m'ha fet entendre la importància de l'educació musical»

Li donem a la música la importància que hauria de tindre? Quin pes té en el nostre desenvolupament? Alicia Franch ens resol esta i altres preguntes en aquesta edició de Passaport Alumni.

Les empreses d'Espaitec facturen més de 104 milions d'euros en 2022

Les 27 firmes situades al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, ocupen 446 persones, de les quals 120 són titulats de l'UJI, la qual cosa suposa un 26,9% sobre el total del personal laboral.

Setmana d'Orientació dels Màsters Universitaris

Del 2 al 5 de maig informeu-vos de tota l'oferta de màsters universitaris de la Universitat Jaume I, o d'aquells en els que estigueu més interessats, mitjançant xarrades informatives virtuals.

Klara Branchadell guanya el Concurs de Fotografia Dona Emprén

L'alumni de Comunicació Audiovisual ha sigut amb la seua fotografía 'Dulces, flores y talento' la més votada del Concurs de Fotografia Dona Emprén organitzat per l'associació de dones emprenedores Reinventhadas.

«Estar informat i llegir sobre economia són dues bones bases per a millorar la presa de decisions»

Sabem realment prendre decisions financeres correctament? Quins factors influeixen en la presa de decisions? Descobrim amb l'alumni Jordi Moliner els biaixos financers i els seus efectes.