Cursos de català intensius preparació al nivell C1 i C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

24/05/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Prepara't per a obtenir el nivell C1 i C2 de català i superar l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). El nostre professorat et guiarà en tot el que necessites perquè pugues assolir el nivell en totes les destreses i preparar les proves d'acreditació.

En aquestos cursos no s'acredita nivell. Per a obtenir la corresponent certificació, les persones interessades han de fer una prova de certificació, com ara la de la citada Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (per a la qual està dirigit especialment aquest curs), o la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que té validesa en totes les universitats i és equivalent al corresponent nivell de la JQCV. 

La data del pròxim examen del nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià és el 19 d'octubre (comprensió i expressió escrita i estructures lingüístiques) i el 26 d'octubre (coneixements orals).

La data del pròxim examen del nivell C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià és el 19 d'octubre  (comprensió i expressió escrita i estructures lingüístiques) i el 16 de novembre (coneixements orals).

Podeu consultar més detalls dels cursos en cadascú d'ells.

Nivell C1

Nivell C2

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI