AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Ana Tamayo 37 index

«Hi ha que pensar en l'accessibilitat des del principi»

Posem de relleu la importància de l'accessibilitat als continguts audiovisuals i els professionals implicats amb Ana Tamayo. I us posem al dia dels nous cursos de llengües i grups de conversa.

Accessibilitat audiovisual: una qüestió transversal accessibilitat index

Accessibilitat audiovisual: una qüestió transversal

Ana Tamayo, especialista en les diferents modalitats d’accessibilitat audiovisual, tractarà la seua importància i les formes d’incorporació als continguts el proper 27 de gener en aquest webinari.

Recurs d'imatge premis-col-graduats-socials index

Premis Col·legi de Graduats Socials

Sis estudiants del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I han rebut el reconeixement del Col·legi de Graduats Socials de Castelló pels seus resultats acadèmics.

Recurs d'imatge curt-la-promocion index

Curtmetratge «La promoción»

És un curtmetratge documental sobre quatre joves d'entre 24 i 30 anys que reflexionen sobre la seua situació actual, les seues pors, els seus objectius i les seues perspectives vitals, tot això en un context marcat per una situació laboral, econòmica i emocional complexa.

Recurs d'imatge premi-carolina-beguer index

Premi a la Comunicació Eficaç

Carolina Beguer, directora de Comunicació Corporativa de Grup Gimeno des de fa 10 anys i exalumna del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha sigut guardonada amb el Premi a la Comunicació Eficaç.

Nerea Bella 36maternitats index

Maternitats ideals a Passaport Alumni

Gener ve carregat d'activitats molt interessants i la primera serà el TF taller de Nerea Bella. Amb ella hem parlat sobre la representació ideològica de la maternitat en l'art i en l'imaginari col·lectiu.

Oficines AlumniSAUJI a l'Àgora universitària novaoficina index

Nova oficina al campus

Ja us atenem a la nova ubicació al campus del Riu Sec! Ara estem a l'Àgora universitària, local número 4, i també, com sempre, a la Llotja del Cànem al centre de Castelló.

Whatsapp 600x400 whatsapp index

Hey there! I am using WhatsApp

Mai trobes el moment per cridar? Ja pots contactar amb nosaltres també per Whatsapp al 608 632 564. Afegeix-nos als teus contactes i parlem!

Skype 600x400 skype index

Atenció personalitzada per videoconferència

Trobes que algun procediment és massa complex? Estàs a un altre país i no pots cridar-nos? Ens trobaràs a Skype amb l'usuari Programa AlumniSAUJI. Ara sí, ens veiem!

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI