Promoció i urbanització de vivendes modulars i bioclimàtiques 21 de setembre a les 16 hores

25/09/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La vuitena part dels habitatges del parc a Espanya són ineficients energèticament. Un dels principals reptes de l'arquitectura és, per tant, no sols la rehabilitació energètica, sinó també la d'aportar sostenibilitat a través de les noves edificacions. 

L'arquitectura bioclimàtica està dissenyada per a obtenir el màxim confort en una edificació amb la mínima despesa energètica. Amb aquesta finalitat, s'aprofiten les condicions climàtiques, és a dir, l'entorn ambiental en el qual es troba situat l'edifici. A més, es pot complementar amb altres elements, com per exemple, instal·lacions d'energia renovables.

En aquest taller veurem una proposta d'urbanització de cases modulars bioclimàtiques realitzades amb materials ecològics en un entorn rural. Aquesta proposta inclou zones comunes en les quals poder cultivar aliments i tenir espais d'oci per als seus residents perquè, a més de  una construcció d'edificacions energèticament eficients i sostenibles mediambientalment, l'entorn també ha de donar resposta a les necessitats de la zona.

Quan?

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 16 hores presencial (aula MD1111AA de la Facultat de Ciències de la Salut) o en línia per Google Meet.

Amb Mª Silvanna Catasús

Mª Silvanna Catasús Rojas és graduada en Arquitectura Tècnica per la Universitat Jaume I i CEO de Biocatss, projecte guanyador d'un accèssit en l'última edició dels Premis al Talent Emprenedor de l'Estudiantat UJI i un dels guanyadors de la quarta edició del programa d'emprenedoria social UJI Emprèn OnSocial.

 

L'activitat és gratuïta però és necessària INSCRIPCIÓ prèvia.
No es realitzen certificats d'aprofitament o d'assistència a l'activitat. 

Avisa'm

Natalia Bonillo dones-tv index

Dones en À Punt: de 'monleonetes' a directores

25 d'octubre de 2023 a les 13 hores

Silvanna Catasús capsula-biocats index

Arquitectura bioclimàtica

Vídeo complet del TF taller sobre la innovadora proposta del projecte Biocats d'una urbanització de cases modulars bioclimàtiques realitzades amb materials ecològics en un entorn rural.

AlumniSAUJI en xarxes
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin
Youtube
Ivoox
Whatsapp
Skype
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio fes-tepremium12000x400

Gaudeix de tots els avantatges, passa't a AlumniSAUJI Premium