Innovació als processos productius mitjançant l'aplicació del Lean Manufacturing Màster en Gestió de Processos Industrials

07/06/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster en Formació Permanent en Gestió de Processos Industrials ofereix la possibilitat de participar en la sessió «Innovació als processos productius mitjançant l'aplicació del Lean Manufacturing». El Lean Manufacturing és una metodologia d'organització del treball en una planta industrial que inclou tots els aspectes productius, de gestió i subministrament de materials i productes, a més de les tasques de manteniment d'equips i instal·lacions. 

La implementació d'aquesta metodologia, coneguda com a filosofia "Lean", ha suposat en l'àmbit organitzacional importants millores de producció, a més d'un major desenvolupament de la innovació en la gestió de processos i personal, incrementant la satisfacció en els equips de treball. Al llarg d'aquesta sessió, s'abordarà el model d'implantació d'aquesta metodologia i s'aportaran eines per saber com i quan implantar-la.

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* L'assistència a la sessió no té cap mena de reconeixement (certificat, convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Innovació als processos productius mitjançant l'aplicació del Lean Manufacturing
Professorat: Luis Guaita Delgado, director de Sostenibilitat i Innovació del grup industrial Victoria Ceramics Spain (Keraben Grupo SAU i Ceràmica Saloni SAU)
Data: dijous, 27 de juny de 2024 de 18 a 19 h
Lloc: aula TD2002AA (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals) o en línia per Google Meet.

Inscripció: a partir del 23 de maig a través d' inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en enginyeria en qualsevol àmbit industrial o químic. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster en Formació Permanent en Gestió de Processos Industrials

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI

Màsters, cursos d'especialista i d'expert/a i doctorats. Consulta els avantatges Premium en els estudis de postgrau UJI.