UJI

Accés a la Biblioteca- Centre de Documentació en períodes restringits

Última modificació: 16/12/2019 | Font: AlumniSAUJI

En en els períodes d'exàmens a l'UJI, la Biblioteca- Centre de Documentació romandrà oberta en horari 24 hores (per a més informació sobre horaris consulta el web de la Biblioteca) i només es podrà accedir amb el carnet UJI o AlumniSAUJI.

Si encara no tens el teu carnet perquè fa poc que t'has unit a AlumniSAUJI Premium podràs accedir amb la carta de benvinguda que vas rebre en fer-te AlumniSAUJI. Si, pel contrari, l'has perdut o està caducat, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de com tramitar un nou carnet i com accedir-hi de forma provisional.

Si tens el carnet antic (el de Bancaixa), tot i que no estiga caducat, és convenient que tramites l'expedició del nou carnet del Santander, ja que és l'únic que disposa de la tecnologia per passar pels torns. Si mentre es tramita el nou carnet necessites accedir, podràs fer-ho ensenyant al personal de seguretat la carta de benvinguda (amb data d'expedició inferior a dos mesos) que pots sol·licitar-nos i t'enviarem per correu ordinari o recollir-la a qualsevol de les nostres oficines.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI