Sol·licitud electrònica o de còpia electrònica del títol universitari oficial

14/12/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tots els antics alumnes de la Universitat Jaume I  poden realitzar la sol·licitud electrònica del títol universitari de grau i màster en el següent enllaç:

Sol·licitud electrònica del títol universitari oficial

Avantatges:

 • Obtenció d'informació substancial relativa a aquest procediment.
 • No és necessari desplaçar-se ni fer cua en el Negociat de Títols ni a Registre. Podeu sol·licitar el títol i pagar les taxes amb targeta de dèbit o crèdit.
 • Podeu descarregar-te el títol en valencià, castellà i anglès la certificació supletòria que provisionalment substituirà el títol i tindrà el mateix valor. Podeu guardar, imprimir o enviar aquest arxiu (PDF).
 • Podeu sol·licitar i pagar les taxes de l’enviament postal del títol definitiu a una altra província o país.
 • Rebeu un correu electrònic automàtic informatiu en cada estat del procediment. A més a més, en qualsevol moment podeu consultar en quin estat es troba el procediment d’expedició i quan va realitzar cada un dels tràmits.


A més a més, l'antic alumnat que ja dispose del seu títol universitari, podrà sol·licitar també una còpia eletrònica: 

Sol·licitud de còpia electrònica autèntica amb signatura digital del títol universitari oficial (eTítol)

Per a l'estudiantat que haja sol·licitat el seu títol oficial amb posterioritat a l'1 de gener de 2017, la Universitat Jaume I expedirà conjuntament la còpia electrònica autèntica amb signatura digital del títol universitari oficial i del suplement europeu al títol (SET) d'ofici i de manera gratuïta. El dia que l'estudiant /a reculla el títol universitari oficial en suport paper, rebrà un correu per a poder descarregar la còpia electrònica totes les vegades que ho destige. 

Per a l'estudiantat que haja sol·licitat el seu títol oficial amb anterioritat a l'1 de gener de 2017, aquest servei estarà disponible prèvia sol·licitud electrònica i pagament de 6,05 €. 

En cap cas es podrà sol·licitar una còpia electrònica autèntica amb signatura digital del títol universitari oficial fins que ho s'haja recollit el títol universitari oficial en suport paper. 

Avantatges: 

 • Estalvi econòmic i de temps davant compulses o validacions legals.
 • Plena disponibilitat de tots dos documents, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món. Tan sols és necessari un punt d'accés a Internet.
 • Possibilitat de realitzar tràmits a distància  davant empreses, universitats o administracions en els quals calga presentar garantia de titulació.
 • Concurrència en els processos de selecció de personal amb documents electrònics acreditatius que poden guardar-se en dispositius mòbils portàtils.
 • El destinatari del títol universitari oficial i SET pot validar mitjançant Internet l'autenticitat dels documents presentats.
 • Els beneficiaris tindran accés a un portal d’Internet des del qual podran descarregar o enviar les còpies digitals de tots dos documents, el seu curriculum vitae en format Europass i qualsevol document que guarden en aquest espai.
 • Garantia de reemissió davant de pèrdua o destrucció del document en suport paper.

Més informació en el Portal de l'Estudiantat

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI